1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 22 betyg
3
0
2
1
16
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  UNDERBAR FÖR SKADAT HÅR

  Denna produkt är min ”must have” sen första gången jag provade den. Luktar fantastiskt, håller länge och ger verkligen ett otroligt resultat. Får aldrig längre torra toppar efter jag haft denna i håret. Den är så skön och svalkande att jag ibland har den längre än det som står på flaskan för jag anser att resultatet blir så himla bra. Håret känns mjukt, lent, glänser och luktar så härligt. Min sambo lånar också denna produkt bara för den är så snäll mot håret. Jag började använda denna när min hår började gå av. Jag hade i flera månader blekt mitt hår hemma tills de en dag under en semester började gå av på mitten. Med hjälp av denna produkt har jag nu kunnat få tillbaka mitt friska hår. Rekommenderar verkligen denna till den som har skadat hår eller bara är less på torrt hår. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Inpackning

  Har alltid haft fint o tunt hår men med denna hårinpackning märker jag skillnad efter första gången håret ser o känns tjockare
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Reparerande

  Bra mask som återfuktar och reparerar håret och ger håret all vård den behöver 😍
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Dröm på burk!

  Alla deras inpackningar är underbar, luktar magiskt och gör susen för håret.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  För blekta hår

  Grym för oss med skadade och blekta eller kemiskt behandlade hår. Ger intensiv vård och känns som den verkligen går in på djuuupet!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 4 veckor sedan

  Räddar hår!

  Skadade trasiga hår som behövs repareras. Återuppbyggande och återfuktar håret på djupet, ger en jätte fin silkeslen känsla!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Moroccanoil
Repair
Restorative Hair Mask 75 ml

22 Betyg
159:-

Välj storlek

75 ml500 ml250 ml

Moroccanoil Restorative Hair Mask
Återuppbyggande inpackning. För kemiskt behandlat och skadat hår. Restorativ Hair Mask är avgörande för hår som är försvagat, skadat eller färgat. En 5-7min. Vitaliserande behandling som snabbt bygger upp hår som är i behov av intensivreparation. Dess effektiva formula är rik på arganolja och vegetabiliska proteiner, vilket bidrar till att stärka och återuppbygga håret som är skadat av kemiska behandlingar elleröverdriven styling med värme. Masken tillför protein till det försvagade håret, så håret blir starkare och vackrare än tidigare.

Bruksanvisning:
Använd en plastsked, spatel eller en torr hand för att ta upp produktenmed. Vatten kommer att späda ut formulan så förvara produkten på en torr plats. Applicera en lämplig mängd i fuktigt hår och kamma igenom det med en kam. Lämna kvar masken i håret ca 5-7 min. Den kräver ingen värme. Skölj noggrant. Denna mask är mycket stärkande för hårets inre struktur och bör användas innan behandling med ett balsam. Används en gång i veckan och sedan mer sällan allt eftersom hårets styrka återuppbyggs.

75ml

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.