Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • Mest hjälpsamma positiva
    för 30 månader sedan

    Användbar

    Haft min i 2 år nu och använder den till ögonbryn, eyeliner, ögonskugga mm. Gör precis det man förväntar sig och håller formen! Prisvärd!
    3 gillar

Morris & Luca
Angled Eyeshadow Brush #35

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Den här vinklade ögonskuggsborsten är idealisk för att forma ögat och skapa djup och definition. Borsten är spänstig med mjuka strån. Tack vare den sneda formen är borsten idealisk till globlinjen och för att göra en v-form i ögats ytterkant. Det självklara valet för dig som vill ha en mångsidig borste!

Tips: Börja alltid i den yttre ögonvån med mörkare färger så att du fär ett jämn spridning av skuggan. Vinkla borsten olika beroende på hur du vill ha skuggan.

Morris & Luca är ett svenskt högkvalitativt makeupborst- och tillbehörsmärke. Morris & Luca makeupborstar är handgjorda vilket garanterar bästa tänkbara hållbarhet och känsla, och minimal fällning av strån. Med rätt omvårdnad håller borstarna i många år. Alla Morris & Luca borstar är komponerade av mycket fina borst, vilket gör dem extra mjuka och fylliga. Alla produkter kommer i en lyxig box som kan användas för förvaring eller på resa.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter