Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Morris & Luca Foundation Brush #16

Bli först med att betygsätta produkten
250:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Den här foundationborsten ger lätt till full täckning, och en polerad look. Borsten kan användas med alla typer av cremiga och flytande foundations. De syntetiska håren är av högsta kvalitet och sväller inte med tiden. Borsten ger en jämn yta utan ränder. Kan också användas för att lägga på masker, behandlande hudvårdsprodukter och cremer, eller för contouring med cremiga produkter. När du vill ha en klassisk foundationborste så är det här borsten för dig!

Tips: Lägg foundation på ovansidan av handen och ta upp en mindre mängd med borsten och börja applicera i mitten av ansiktet och arbeta utåt. Avsluta med att gå över hela ansiktet med borsten för att säkerställa ett jämnt resultat. För contouring, applicera på områden som du vill omforma eller definiera, som näsa, panna, kindben och käkben.

Morris & Luca är ett svenskt högkvalitativt makeupborst- och tillbehörsmärke. Morris & Luca makeupborstar är handgjorda vilket garanterar bästa tänkbara hållbarhet och känsla, och minimal fällning av strån. Med rätt omvårdnad håller borstarna i många år. Alla Morris & Luca borstar är komponerade av mycket fina borst, vilket gör dem extra mjuka och fylliga. Alla produkter kommer i en lyxig box som kan användas för förvaring eller på resa.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018