Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Morris & Luca
Full Coverage Brush #10

Bli först med att betygsätta produkten
295:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Denna stora Kabukiborste är det perfekta verktyget för att applicera bronzer, mineral foundation och vanligt puder. Det längre handtaget möjliggör kontrollerad applicering medan dess täta borst skapar lätt till full täckning, med felfritt resultat. Denna borste kan användas med alla lösa och kompakta puder. Den här borsten är ett överlägset val för snabb applicering av puderfoundation - perfekt resultat på en minut!

Tips: Borsta över hela ansiktet från mitten och utåt med pressat eller löst puder. Använd cirklande rörelser för att jämna till och bygga upp täckning. När du använder borsten till solpuder, svep längs ansiktets konturer och på kindbenet.

Morris & Luca är ett svenskt högkvalitativt makeupborst- och tillbehörsmärke. Morris & Luca makeupborstar är handgjorda vilket garanterar bästa tänkbara hållbarhet och känsla, och minimal fällning av strån. Med rätt omvårdnad håller borstarna i många år. Alla Morris & Luca borstar är komponerade av mycket fina borst, vilket gör dem extra mjuka och fylliga. Alla produkter kommer i en lyxig box som kan användas för förvaring eller på resa.
  • Kategori:Kabuki
  • Artikelnummer:
    1885-101-0010

Köps ofta tillsammans

440:-
809:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter