Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 4 månader sedan

  Storlek på borsthuvudet?

  Hur stora är de här tre borsthuvudena? De olika alternativen är helt obegripligt markerade med 0, 56, 0 ml ??? Kanske ni kan rätta till det och istället skriva in måtten samt vad borstens hår kommer från (häst?) för det är förvirrande som det är nu. Behövs mer fakta.
  gillar
  • cecilia
   för 4 månader sedan
   Tack!
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 månader sedan
   Hej igen Cecilia. Nu har jag fått mer information angående borstarna vi skrivit om ovan, och borsten från dessa kommer från mårddjur.
   gillar
  • cecilia
   för 4 månader sedan
   Ok, tack. Vad synd att det inte var taklon!
   gillar
  för att lämna en kommentar

Morris & Luca

Large Eyeshadow Brush #32

1 Betyg
131:25Rek. pris 175:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

0 cm56 cm0 cm
LykoEye Brushes
198:-Rek. pris 199:-
Den här stora ögonskuggsborsten är perfekt för större områden. Den tar upp precis lagom mängd puder för att lägga skugga på hela ögonlocket, och är idealisk till basskuggor i ljusa eller mellanmörka färger. Den rundade toppen gör att du får ett jämnt resultat utan skarpa kanter. Du kan också använda den här borsten till att applicera glitter och pigment eftersom den har precis rätt spänst för att ta upp tillräckligt av den typen av produkter. Den optimala borsten för att snabbt applicera skugga över hela locket!

Tips: Slå av överskott av skugga och svep över hela ögonlocket eller använd för att lägga highlighter på benet under ögonbrynet.

Morris & Luca är ett svenskt högkvalitativt makeupborst- och tillbehörsmärke. Morris & Luca makeupborstar är handgjorda vilket garanterar bästa tänkbara hållbarhet och känsla, och minimal fällning av strån. Med rätt omvårdnad håller borstarna i många år. Alla Morris & Luca borstar är komponerade av mycket fina borst, vilket gör dem extra mjuka och fylliga. Alla produkter kommer i en lyxig box som kan användas för förvaring eller på resa.

Borsten är 1cm bred.

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.