Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 18 månader sedan

  Duglig...

  ...och färgstark. Jag handlade denna större puderborste för det röda borsthuvudet!
  Jag älskar rött...och hade inte testat detta märke tidigare, så det blev ett köp. Jag har över hundratalet sminkpenslar och borstar, högt som lågt och av olika hårtyper...och är också kräsen vad gäller dessa. Borsten är helt duglig , den är inte den mjukaste därute, men inte den strävaste heller...som sagt, jag handlade denna för den röda borstens skull. Är nyfiken i en strut. :p
  1 gillar

Morris & Luca
Powder Blender Brush #11

1 Betyg
250:-
En rund fluffig borste som är perfekt till bronzer och avslutande puder. Borstens toppiga form gör att den tar upp en perfekt mängd puder, så att du får en naturlig och jämn yta. Den är mjuk och spänstig och väldigt lätt att jobba med. Ger ett perfekt naturligt resultat både med puder, bronzer och rouge. Det uppenbara valet för dig som vill ha en mångsidig borste!

Tips: Fördela puder över ansiktet med lätta rörelser och blanda och tona ut. Svep lätt över hela ansiktet med bronzer, cirkla med borsten där du vill ha mer färg.

Morris & Luca är ett svenskt högkvalitativt makeupborst- och tillbehörsmärke. Morris & Luca makeupborstar är handgjorda vilket garanterar bästa tänkbara hållbarhet och känsla, och minimal fällning av strån. Med rätt omvårdnad håller borstarna i många år. Alla Morris & Luca borstar är komponerade av mycket fina borst, vilket gör dem extra mjuka och fylliga. Alla produkter kommer i en lyxig box som kan användas för förvaring eller på resa.
 • Kategori:Puder
 • Artikelnummer:
  1885-102-0011

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020