Morris & Luca Small Eyeshadow Brush #34

1 Betyg
89:-Rek. pris 165:-45

Välj storlek

0 cm56 cm0 cm
En liten tät borste som är perfekt för detaljerat arbete och för att lägga skugga i den inre ögonvrån. De rundade stråna ger precision och total kontroll över hur mycket skugga du applicerar. Tätheten i borsten gör att du kan skugga och sota med precision, även om du har djupt liggande ögon. Borsten för dig som är noga med detaljerna.

Tips: Applicera skugga på mindre områden som inre ögonrån, på nedre fransraden eller använd den för att sudda ut penna längs med franslinjen.

Morris & Luca är ett svenskt högkvalitativt makeupborst- och tillbehörsmärke. Morris & Luca makeupborstar är handgjorda vilket garanterar bästa tänkbara hållbarhet och känsla, och minimal fällning av strån. Med rätt omvårdnad håller borstarna i många år. Alla Morris & Luca borstar är komponerade av mycket fina borst, vilket gör dem extra mjuka och fylliga. Alla produkter kommer i en lyxig box som kan användas för förvaring eller på resa.

Borsten är 0,7 cm bred.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
 • för 3 månader sedan

  Storlek på borsthuvudet?

  Hur stora är de här tre borsthuvudena? De olika alternativen är helt obegripligt markerade med 0, 56, 0 ml ??? Kanske ni kan rätta till det och istället skriva in måtten samt vad borstens hår kommer från (häst?) för det är förvirrande som det är nu. Behövs mer fakta.
  gillar
  • cecilia
   för 3 månader sedan
   Tack!
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Hej igen Cecilia. Nu har jag fått mer information angående borstarna vi skrivit om ovan, och borsten från dessa kommer från mårddjur.
   gillar
  • cecilia
   för 3 månader sedan
   Ok, tack. Vad synd att det inte var taklon!
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.