Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mountaineer Brand Citrus & Spice Beard Oil 60ml

1 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En skäggolja som består till 100 % av naturliga eteriska oljor.Absorberas snabbt och mjukgör skägget. Citrus & Spice har en frisk doft av kryddnejlika med inslag av blodapelsin och rosa grapefrukt.

Applicera en liten mängd i handflatan, gnugga mellan händerna och massera in i skägget.

60 ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Luktar villabrand

  "Citrus & Spice har en frisk doft av kryddnejlika med inslag av blodapelsin och rosa grapefrukt" står det i beskrivningen. Jag köpte den här och tänkte i mitt huvud att jag skulle gå runt och dofta som en extra fräsch variant av jultomten, att folk skulle komma till mig hela vintern och mysa upp i mitt skägg och känna den fantastiska vinterstämningen.

  Det blev inte så. När man luktar på skäggoljan i flaskan känner man tydligt doften av kryddnejlika och citrus, helt klart. Men när man hällt ut lite och tagit det i skägget kommer insikten att den i stort sett bara luktar trärök. Och inte på ett fräscht äventyrare-i-skogen-sätt, eller ens ett sött, mysigt whisky-framför-brasan-sätt. Nej, man luktar som om man just med nöd och näppe har överlevt en villabrand där man gick in för att rädda katten, och fick bäras ut igen av rökdykare. Katten dog. Och själv har man inte haft tid att duscha eller byta kläder efteråt, utan drog direkt till det viktiga mötet på jobbet. Min femåring, som normalt är jättegosig och kramig, sprang ifrån mig i panik och skrek: "du luktar jätteilla pappa, kom inte nära mig!". Men till slut var det mitt eget illamående som fick mig att åka hem från jobbet i förtid och duscha. Jag stod inte själv ut med hur mitt skägg stank.

  Men flaskan var fin i alla fall.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019