20 användarbilder
Moyana Corigan

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 12 betyg
2
3
2
2
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  BÄSTA EKO SERUM 100% NATURLIG

  YES!! Äntligen ett grymt eko serum som håller vad den lovar! Jag älskar den, jag har den som både serum och nattolja/creme. Skulle inte rekommendera den på dagen, då den är ganska fet och det blir en hinna över ansiktet som tar en stund att sjunka in och passar därför bättre på kvällen. Brukar ta på det framför tv i soffan, så hinner allt sjunka in innan man ska lägga sig. JÄTTE dryg, så en pump klick, räcker till hela ansiktet och halsen, toppen!
  Består av Argan olja och Jojobaolja, doftar ingenting, passar känslig hy, dryg och 100% eko. BÄST!!
  Huden blir jätte återfuktad när jag tar den över natten, behöver knappt ha en dagcreme, går mest på rutin att man smörjer in sig.
  Men ett grymt serum man lugnt kan ta på sig och känna att den gör nytta....

  #Lykoinflutester
  #moyanacorigan
  3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Återfuktande men allt för oljigt

  Jag som älskar oljeserum hade riktigt höga förväntningar på det här serumet från Moyana Corigan. Det innehåller härliga ingredienser som argan- och jojobaolja - oljor jag känner och älskar sedan tidigare. Men det här serumet fungerar inte för min del, det lämnar helt enkelt en allt för oljig och glatt känsla på huden efter användning. Jag smörjer mig mer än gärna med olja, men jag vill att den absorberas, vilket det är svårt för denna att göra på mig. Istället känns ansiktet superhalt och oljigt i flera timmar efteråt, och att använda serumet innan smink har därför varit helt uteslutet för mig. Den har funkat för att dämpa yttorr känsla i ansiktet, men utöver det så är den helt enkelt inte ett serum i min smak.

  #Lykoinflutester
  #moyanacorigan
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Älskar den

  Älskar detta serum. Det känns mer som en ansiktsolja och gör verkligen underverk. Jag brukar ta den ca 20 minuter innan ansiktskrämen i samma serie (https://www.lyko.se/moyana-corigan/moyana-corigan-organic-argan-facial-crea)
  Då den kan upplevas som rätt så fet och oljig så ger detta den en liten stund att sjunka in.
  Ibland har jag nöjt mig med endast serumet innan jag gått och lagt mig och har vaknat med bebiskinder. Så lent!
  Den är väldigt dryg och ett pump räcker gott och väl till hela ansiktet och halsen.
  Tycker att det är grymt att den även fungerar runt ögonen.
  Även fast den känns väldigt fet så tycker jag inte att det syns eller så på hyn, utan den går in i huden och lämnar den jämn och fin.
  Jag upplever att min bekymmersrynka har minskat en del, och då har jag bara använt denna i ca 3 veckor.
  Bortsett från att jag är väldigt nöjd med detta serumet/oljan så är jag precis lika nöjd med att den är 100% djurvänlig. Känns tryggt med en produkt som inte stoppar i en massa onödiga kemikalier och tänker på kärleken till miljön, människor och djur. Kommer definitivt att fortsätta med denna olja. 10/10.
  #Lykoinflutester #moyanacorigan
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Olja

  Ett serum eller en olja? Mer olja. Fet och dryg. Man blir blank i hela ansiktet och mig gav den finnar. Blev ett nej nej för mig och jag har börjat använda den på mina torra hälar och fläckar på benen istället för i ansiktet 🙄 plus för att den är dryg då eftersom en droppe räcker till typ ett helt ben #moyanacorigan #LykoInflutester
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  FET OLJA...

  Snygg förpackning med praktisk pump i resevänlig storlek. Jättebra att den är 100% ekologisk. Jag har torr och känslig hy och brukar inte annars använda serum men föredrar att produkter återfuktar men ändå snabbt absorberas i huden. Det gjorde dock inte detta serum utan det ligger kvar som en fet hinna i ansiktet, trots att jag bara använde några droppar. Jag har använt den enbart på kvällen p g a detta och på morgonen är det feta fortfarande kvar. Den är helt doftfri som kan vara bra för dem som är känsliga för dofter men jag hade önskat en mild doft. Kanske funkar denna bättre under vintertid när luftfuktigheten inte är så hög. Har inte sett någon märkbar effekt på huden efter 3 veckors användande, så tyvärr inget serum som passade mig.
  #Lykoinflutester #Moyanacorigan

  + 2

  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Mer ansiktsolja än serum

  Jag har normal till fet hy. Jag skulle klassa denna produkten som en ansiktsolja snarare än ett serum. Den luktar nästan ingen, bara lite behagligt nötigt. Det är en fin och len olja som går in i huden efter en stund men lämnar en hinna precis efter applicering. Det är en väldigt trevlig ansiktsolja om det är det man är ut efter, däremot skulle jag inte kalla det för ett serum. Därav får produkten lite lägre betyg från mig. Produkten säger sig vara ”anti age” vilken är trevligt men jag har inte sett några tydliga resultat utan allt känns lite som innan. Däremot älskar jag att produkten är ekologisk, känns så härligt att kunna använda saker från naturen som blivit odlade på ett proaktivt sätt istället för att slänga bensinrester (paraffin) på ansiktet. Jag hade gärna sett en trevligare förpackning, pumpflaskan är praktiskt men känns inte så lyxig eller hållbar.

  #Lykoinflutester #moyanacorigan
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Ny favorit

  Detta ansiktsserum med arganolja är min nya favorit i badrumsskåpet. Den luktar inget speciellt vilket är tråkigt då jag personligen älskar produkter med fräsch doft, men dess egenskaper är 100%! Den lägger sig som en mjuk, silkeslen hinna över hela ansiktet och man riktigt känner hud huden suger åt sig all fukt och näring. Brukar vara röd och irriterad i hyn, speciellt under sommaren när man är ute i solen mycket och kanske inte alltid har solskyddsfaktor, men efter att ha använt detta serum morgon och kväll i ca 10 dagar känns min hy spänstigare, mer återfuktad och friskare. Hade varit kul med en touch av doft, men det är bara min personliga önskan. Absolut en produkt jag hade rekommenderat till mina vänner!
  #Lykoinflutester #moyanacorigan
  1 gillar

Moyana Corigan
Royal Face Organic Argan Facial Serum Anti Age 30 ml

12 Betyg
429:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Exclusivt ekologiskt serum med sju noga utvalda oljor.
 • Arganolja  återfuktar på djupet och slätar ut linjer.
 • Jojobaolja balanserar hudens talgproduktion.
 • Nyponrosfrölja stärker aktivt hudens förmåga att reparera sig själv.
 • Rik på antioxidanter och GLA för ökad spänst och vitalitet.
 • Vitamin A, E och D samt omega 3, 6, 7 och 9
Användning: smörj ansikte och hals dag och natt, används även under ögonen.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1210-334-0030

Köps ofta tillsammans

588:20
1377:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019