4 användarbilder
Moyana Corigan

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 5 betyg
1
0
1
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  EKO vatten jag använt i tio år nu...

  Jag har provat andra produkter men kommer alltid tillbaka till Moyanas hudvård. Just eftersom jag själv jobbat med aromaterapi och tillverkat min egen hud och ansiktsvård för att få bra innehåll. När jag hittade Moyana slutade jag tillverka själv och har gått över till deras produkter. Väldigt rena och fina råvaror av hög kvalitet (har varit i deras fabrik i Mölndal och sett tillverkningen och vet vad de har i och vilken kvalitet det håller).
  Det här ansiktsvattnet är lugnande för huden och jag använder det även på sår, solbränna o.s.v. då det är lavendel och aloe vera som är perfekt till det mesta. Vet inte vad jag skulle göra utan det!
  2 gillar
 • för 19 månader sedan

  Obehaglig färg

  Värt att notera är att det inte är flaskan som är blå – det är ansiktsvattnet! Högst suspekt. När jag kollar på ingredienserna så ser jag även att det är fåtalet som är ekologiska, så ställer mig tveksam till om den verkligen bör kallas "organic". Jag får heller ingen särskild känsla av mildring eller fräschhet, på det sättet som jag upplevt av andra ekologiska ansiktsvatten med lavendel tidigare. Den doftar inte heller så mycket eller särskilt gott. Definitivt inte lavendel. Kommer inte köpa igen.
  Gilla

Moyana Corigan
Royal Facial Toner
Ylang Ylang & Bergamott Step 2 255 ml

5 Betyg
245:-
Ekologiskt återfuktande ansiktsvatten för alla hudtyper som rengör på djupet, verkar porsammandragande samt hjälper huden att återfå sin naturliga balans. Baserad på ekologisk Aloe Vera, Lavendel, Ros & Ylang Ylang som lugnar och reparerar huden.

Tonern är välgörande vid acne och stressad hy samt lindrande efter rakning. Känslan är uppfriskande och huden känns ren och härligt återfuktad.

255 ml

Finns även i paket

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter