Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Murad Resurgence Starter Kit

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Murads Starter Kit Resurgence passar dig med mogen, torr och tunn hud. Resurgence-serien är den första kompletta hudvårdslinjen som inriktar sig på hud runt menopausen, både före, under och efter.

Murads Starter Kit Resurgence innehåller följande:

Renewing Cleansing Cream, 45 ml 

Denna rika, cremiga rengöringsprodukt förnyar och reparerar huden. Ultra-fuktgivande rengöring som förbättrar hudens utseende genom att varsamt exfoliera för att återfå en fräsch lyster. Skyddar hudens naturliga fuktbarriär.

Age-Diffusing Serum, 10 ml

Förbättrar hudens fasthet med upp till 42% på tio minuter. Silkslent serum som hämmar nedbrytningen av kollagen i huden och förbättrar elasticiteten. Reducerar förekomsten av rynkor och slapp hud. Lugnar rodnad och återskapar en sund, jämn och balanserad hud.

Resurgence Sheer Lustre Day Moisture SPF15, 17 ml

Avokadoolja och nejlikor tillför huden fuktighet och motverkar fina linjer och rynkor. Soja och vildjams ökar hudens elasticitet och fasthet. Ljusreflekterande mineralämnen ger livlös hud en naturlig frisk utstrålning även utan makeup. Ger massor med fukt och skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Renewing Eye Cream, 4 ml

Trippelverkande ögoncreme som behandlar och förebygger skador i ögonområdet. Reducerar svullnader och mörka ringar samtidigt som fastheten återfås och ögonområdet upplevs som ljusare. Förbättrar dramatiskt fuktinnehållet och elasticiteten i huden. Reducerar medium-till-djupa kråksparkar och rynkor och minskar svullnader.

Murad

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018