Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Murad The Jet Sets Starter kit Blemish Control

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Blemish Control Jet Sets Starter Kit bekämpar alla symptom på acneutbrott. Produkterna lindrar problemhud genom att avlägsna döda hudceller, överskottsfett och inflammation. De innehåller specifika anti-acne ingredienser som är kliniskt testade och patenterade. Huden återfår sin naturliga sundhet, klarhet och balans.

För vem: Murad Blemish Control Starter Kit är perfekt för dig med blandad till fet och oren hud, då Blemish Control-serien motverkar orenheter, minskar porer och reglerar oljeproduktionen. 92% av användarna upplever att huden blir renare, klarare och får mindre akneutbrott på bara 3 dagar!

Murad The Jet Sets Starter Kit Blemish Control innehåller:
Clarifying Cleanser, 60 ml: Denna antibakteriella rengöringsgelé har en djuprengörande verkan och tar effektivt bort makeup. Det är vetenskapligt bevisat att 99,9 % av irriterande ytbakterier försvinner på mindre än 1 minut. Triclosan och salicylsyra reducerar milt men effektivt blemmor och orenheter, och du får en renare och klarare hy. Applicera en liten mängd rengöring och massera in i ansiktet. Blöt fingertopparna med vatten och massera lite till, och skölj sedan med vatten.
- Blemish Clearing Solution, 24ml: Produkt som minskar aknerelaterad känslighet, rodnat, irritation, samt hjälper läkning av inflammerad och aknestressad hud. 24 ml.
- Oil Control Mattifier SPF 15: Dagcreme för blandad till fet hud som omedelbart mattar ner blank hud och motverkar produktion av överskottstalg. Det är en 3-i-1 produkt med en kliniskt bevisad, icke-komedogen formula som motverkar akneutbrott, minskar uppkomsten av blemmor och orenheter samt ger huden en mjuk, sidenmatt finish.  18 ml. 
- Necessär

Murad

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018