Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Murad Reform Starter kit

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Murads Starter Kit Pore Reform passar dig med normal till kombinerad hud. Alla produkter i Pore Reform-serien innehåller granatäppleextrakt som neutraliserar och skyddar huden mot skador från fria radikaler samt hjälper till att bibehålla en hälsosam hud.

Murads Starter Kit Pore Reform innehåller följande:

Skönt skummande rengöringsprodukt som är dubbelverkande; dels är den en tvättskum som rengör huden och dels en uppfriskande skin tonic.

Denna gel återskapar balansen i både torra och feta hudpartier. Den innehåller MuradsAdvanced Performance Complex TM samt glykolsyra och salicylsyra, som skonsamt avlägsnar orenheter, reducerar fina linjer och ger en jämn slät yta. Produkten exfolierar hudytan och tillför antioxidanter. Huden efterlämnas frisk och med en fin lyster. Till normal/kombinerad hud.

Murad’;s Balancing Moisturizer Broad Spectrum SPF 15 | PA++ är en lätt fuktighetskräm som hjälper till att kontrollera överflödig olja medan den ger ett effektivt skydd med hjälp av antioxidanter samt skyddar mot skadliga UVA/UVB - strålar. Den är formulerad för att specifikt minimera synliga porer. Den här nya fuktighetskrämen hjälper till att motverka glans och pormaskar.

Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for eyes vårdar och ser till att det känsliga området kring ögat vaknar till liv med hjälp av super fuktgivande ingredienser som släcker hudens törst, bevarar ungdomlig elasticitet och förbättrar fastheten.

 

 

Murad

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018