Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Nashi Argan
Body Scrub 250 ml

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Denna produkt går endast att köpa i butik

Hitta närmsta butik
Beskrivning
Ingredienser
Exfolierande och utjämnande behandling med kristaller av salt och socker. Eliminerar grova hudfläckar och döda celler,stimulerar cellförnyelsen samt ger huden ny energi och lyster.Formulan är berikad med organisk arganolja,shea smör och risbranolja som ger en intensivt återfuktande och skyddande åtgärd.

Vad: olierande behandlingsscrub för ansiktet med fuktighetsgivande och föryngrande effekt för huden. Den agerar försiktigt och fungerar på alla hudtyper tack vare sina närande och regenererande effekter. Dom små kornen av aprikos och pärlor av jojoba tar bort orenheter och döda hudceller. Effekten av vitamin E binder dom fria radikaler som orsakar föråldring av huden. Organic Argan Oil och glycerin återfuktar och lämnar huden mjuk och sammetslen.

Massera in på fuktig hud med cirkulerande rörelser, lite extra på torra områden såsom armbågar, knän och hälar.För en mildare skrubb applicera på fuktig hud och för en mer kraftfull exfoliering på torr hud.Skölj med varmt vatten och rengör sedan huden med Nashi Argan Shower gel. Två gånger per vecka rekommenderas.

VARNING: Appliceraendast på oskadad hud. Undvik kontakt med ögonen.Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj med vatten.

Vid behov kontakta läkare.
Förvaras oåtkomligt för barn.
Utsättes ej för solljus

250ml
  • Kategori:Skrubb
  • Artikelnummer:
    1214-122-0250

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter