Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Svalkande och effektiv

  Så skön för känsliga, torra ögon och torr hy. Mycket mild doft också - perfekt när man är doftöverkänslig.
  Det är enorm skillnad på att använda den här removern mot att försöka använda ren olja el såna som innehåller olja. T ex s k two phase removers som består av två sorters vätskor som man ska skaka ihop innan användning. Båda alternativen ger mig dimsyn och irriterade, svidande ögon pga att jag alltid får en hinna av produkten i ögat. Och inte är de så effektiva heller.
  Den här däremot, från Neal's Yard, är så lätt och fin att den aldrig irriterar mina kaninögon. Tar bort även min vattenfasta eyeliner. Ett bra köp! (Och har man ont om pengar kan man lika gärna prova Simples remover. De är väldigt lika varandra fast Simples är då ej ekologisk, helt oparfymerad och kostar ca 1/3 så mkt. Jag har båda och växlar mellan dem - bra för plånboken.)
  10 gillar

Neal's Yard Remedies
Eye Makeup Remover 100 ml

1 Betyg
175:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Ekologisk oljefri makeup remover avlägsnar även vattenfast makeup. Den milda formulan med damaskus ros, antioxidantrikt vitt té och svalkande aloe vera vårdar fransarna och skyddar den känsliga huden kring ögonen. Skaka flaskan väl före användning.

Passar: Alla hudtyper.

Användning: Skaka flaskan före användning. Fukta en bomullsrondell med makeup remover och använd lätta svepande rörelser för att avlägsna ögonmakeup.

30ml

Köps ofta tillsammans

254:-
333:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter