Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Neal’s Yard Remedies Orange Flower Facial Oil 30ml

Bli först med att betygsätta produkten
395:-

För frisk, strålande hud. Hjälper till att minska tecken på åldrande och främjar hudens naturliga balans. En lätt absorberad blandning av rena växtoljor rika på antioxidanter som hjälper den naturliga cellulära föryngringen, hjälper till att minska uppkomsten av linjer och balans fukttillstånd att återställa hudens friska lyster.

  • Återställande
  • Motverkar uppkomsten av fina linjer
  • Ger lyster åt huden
  • Dermatologiskt testad
  • Lämplig för känslig hud
  • Kliniskt testad

Användning:
Applicera dagligen after rengöring på ren, torr och lätt fuktig hud för extra återfuktning. Placera med pipetten några droppar olja i handflatan och massera in i ansiktet med fingertopparna.  Pipetten räcks inte helt ner till bottnet av flaskan foör att undvika att den går sönder. När oljan börjar ta slut så behöver du ställa flaskan lite på kant så att pipetten kan nå den sista oljan.

Undvika eller övervinna torr hud och fria radikaler från en ung ålder kan hjälpa enormt att fördröja effekterna av åldrande och kan leda till långvarig hud hälsa. Vår Orange Flower Facial Oil innehåller endast ekologiska oljor som innehåller mycket essentiella fettsyror och polyfenoler, vilka båda har en stark antioxidant verkan. Oljorna dras lätt in i huden, försiktigt fuktgivande utan att lämna någon glans.

Rekommenderas för normal, torr eller solskadad hud. Också utmärkt för yngre hud, för användning under make-up, och för hud som bara behöver lätt återfuktning.

30ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018