2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  För torra händer!

  Gör händerna mjukare och går in lätt i huden utan att lämna en yta!
  Doftar gott! Ett plus för att förpackningen är väldigt fin!
  2 gillar
 • för 8 månader sedan

  Superfin handkräm

  Jag har väldigt torra händer och använder mycket handkräm. På dagen vill jag ha en som absorberas snabbt och inte kladdar. Dessutom får den inte dofta för starkt pga omgivningen - det finns många som inte tål starka dofter. Jag är själv doftöverkänslig så måste vara väldigt noga när jag väljer produkt.
  Visste först inte vad jag skulle tycka om den här doften... Det är ingen renodlad rosendoft utan jag anar ett tillägg av något bittert, kanske någon intressant ört? Neal's Yard använder många örter i framställningen av sina produkter. När jag hade vant mig vid doften tyckte jag jättemycket om den och den är lagom diskret! Är nu inne på min fjärde tub för det här är en bra och effektiv kräm som går in fort. Dessutom kommer den i en så vacker tub! (Är så trist med fula svartvita förpackningar i typisk svensk design. ) Ännu ett plus är att ingredienserna är uppräknade på baksidan. Ett annat är att den här krämen är förseglade med folie över öppningen - hygieniskt och säkert! #tävling
  1 gillar

Neal's Yard Remedies
Neal’s Yard Remedies Wild Rose Hand Cream 50 ml

2 Betyg
160:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Djupt närande, återfuktar och mjukgör med antioxidantrik olja från vilda nypon och en balanserande blandning av eteriska oljor.
50ml

 • Kategori:Handvård
 • Artikelnummer:
  1880-200-0050

Köps ofta tillsammans

274:75
280:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019