Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Neo Stem Serum

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Neo Stem Serum
Neo Stem är resultatet av forskningsgruppers vetenskapliga upptäckt: perfekt synergi av två aktiva substanser som förebygger tecken på förtidigt åldrande. Dessa två substanser, Omega Statine och Z-Dronate, hjälper till att skydda din hy från skador som orsakats av bland annat stress och trötthet samt fysiskt dagligt slitage som din hy utsätts för.

Den fördröjer produktionen av det toxiska proteinet Progerin, som är en anledning till att din hy åldras, samtidigt som den återupptar celldelning och DNA-reparation. Den stimulerar proteiner som kollagen, hyaluronsyra och elastin så du kan snabbt märka att din hy blir otroligt jämn, fast och strålande.

Den levereras i en pumpflaska som bevarar serumet mot ljus och föroreningar. Serumet har en smidig, glansig konsistens som är lätt att applicera och absorberas snabbt utan att kännas fet och tung. Det spelar ingen roll vad du har för hudtyp eller om du är man eller kvinna, Neo Steam Serum passar alla som vill uppnå en ungdomligare och fräschare hy att njuta av.

Användning:
Appliceras 1ggr dagligen på en ren hy.

30 ml

Aqua, Isononyl Isononanoate,lCaprylic / CapriclTriglyceride, Glycerin, ArachidyllAlcohol, PEG-100 Stearate,iGlyceryl Stearate, BehenyllAlcohol, Arachidyl Glucoside,iGlycol Palmitate, Polyacrylate-13,iPolyisobutene, Polysorbate -l20, Dl-Alpha TocopheryliAcetate (Vitamin E),iPraventin Sodium, AlendronatelSodium, Methylisothaizolinone, Ethylhehylglycerin,iCaprylyl Glucol, Caramel,iSodium Hydroxid.

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    9000-310-0030

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018