Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 Wash & Mask

7 Betyg
59:-

Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 Wash & Mask
Avlägsnar bakterier som orsakar finnar. Hjälper till att avlägsna orenheter och finnar för en ren hy. Innehåller Microclear, en patenterad teknologi som snabbt rengör fet hy och hjälper till att avlägsna bakterier som orsakar finnar.

Den kan användas på två sätt, som ansiktstvätt för daglig användning och som ansiktsmask för att rengöra på djupet.

Användning:
Tryck ut en liten mängd i handflatan och tvätta sedan ansiktet. Undvik den känsliga huden runt ögonen. För veckomask, stryk på ett tunt lager på väl rengjord hy. Låt sitta kvar i ca fem minuter. En kylande känsla kan uppstå.

150ml 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Uttorkande, inte önskad effekt

  Köpte den för att hoppas reducera pormaskar i t-zonen. Använde den ett par gånger både aom rengöring och mask men utan någon egentöig förbättring. Kanske funkar bättre på finnar/akne?? Stort negativt var hur torr o stram huden kändes. Gav bort den till sambon som har annan hudtyp.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 16 månader sedan

  Neutrogena

  Sedan jag började använda Neutrogenas produkter ( i orange förpackning) har min hy oftare hållit sig i balans. Den känns alltid ren och fräsch och har sällan de röda utslagen och kliande prickar som jag annars får, oavsett säsong. Bara älskar Visibli clear 2 -in -1 som är den absoluta favoriten, kommer aldrig att byta ut den.
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018