Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 Wash & Mask

7 Betyg
59:-

Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 Wash & Mask
Avlägsnar bakterier som orsakar finnar. Hjälper till att avlägsna orenheter och finnar för en ren hy. Innehåller Microclear, en patenterad teknologi som snabbt rengör fet hy och hjälper till att avlägsna bakterier som orsakar finnar.

Den kan användas på två sätt, som ansiktstvätt för daglig användning och som ansiktsmask för att rengöra på djupet.

Användning:
Tryck ut en liten mängd i handflatan och tvätta sedan ansiktet. Undvik den känsliga huden runt ögonen. För veckomask, stryk på ett tunt lager på väl rengjord hy. Låt sitta kvar i ca fem minuter. En kylande känsla kan uppstå.

150ml 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Som mask

  Kan man använda denna som mask dagligen? Jag har i princip normal hud/aningen blandad, med stora porer på kinder och näsa samt små vita pormaskar i hela ansiktet. Använder i övrigt milda återfuktande produkter från Maria åkerberg.
  gillar
  • amanda
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej Cecilia. Det går utmärkt att använda denna som en rengöring dagligen. Jag skulle dock inte låta den verka som en ansiktsmask varje dag utan endast ett par gånger i veckan då de finns en liten risk att den torkar ut hudens naturliga fetter. / Amanda.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Uttorkande, inte önskad effekt

  Köpte den för att hoppas reducera pormaskar i t-zonen. Använde den ett par gånger både aom rengöring och mask men utan någon egentöig förbättring. Kanske funkar bättre på finnar/akne?? Stort negativt var hur torr o stram huden kändes. Gav bort den till sambon som har annan hudtyp.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 18 månader sedan

  Neutrogena

  Sedan jag började använda Neutrogenas produkter ( i orange förpackning) har min hy oftare hållit sig i balans. Den känns alltid ren och fräsch och har sällan de röda utslagen och kliande prickar som jag annars får, oavsett säsong. Bara älskar Visibli clear 2 -in -1 som är den absoluta favoriten, kommer aldrig att byta ut den.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018