1 användarbild
Neutrogena

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 17 betyg
5
2
2
2
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 16 månader sedan

  Inte bra.

  Det svider jättemycket vid andvändningen dessutom torkar ut då den innehåller alkohol. Inget jag kommer köpa igen.
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  sjukt bra!

  Jag har normalt en ganska oljig hud och för mig torkade den ut huden där jag hade finnar men endast tillfälligt. På tre dagar så var min STORA finne borta. Inget spå av att jag ens haft en finne där. Så jag skulle rekommendera den starkt. Men använd inte om du redan har torr hud.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Nja

  Kommer inte köpa denna igen då jag inte märkt att den fått bort några pormaskar. Den kan också svida ibland vid användning.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Positiv användare

  Till skillnad från de andra kommentarerna älskar jag denna produkt. Visst den svider på de ställen där den behövs, ex. vid porer och acne. Men för de med fet hy gör den under genom att ta bort smuts/sminkrester ända ner i djupet. Mitt ansikte äre aldrig finare än när jag använder denna.
  Eftersom denna verkar vara på väg att slutproduceras och Visibly Clear Spot Proofing Toner ersätter den på många inköpsställen har jag även testat den. Men det är betydligt oljigare och stjälper mer än hjälper.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Helst ingen stjärna

  Torkar ut huden sjukt mycket och svider som sjutton. Använde för två dagar sen är röf och torr runt halan och nu kliar det, fick utslag av det istället!!Alkoholen gjorde det inte alls bättre. Blir bara värre med utslaget. Rekommenderas ej.
  Gilla
 • för 33 månader sedan

  Inget för den känsliga huden

  Pga alkoholen i denna produkten, så upplevde jag att den "brände" huden, likt sårtvätt.
  Och den torkade ut hyn.
  Gilla

Neutrogena
Visibly Clear Blackhead Eliminating Toner 200 ml

17 Betyg
59:-

Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Toner
Rengör djupt ner i porerna. Ett ansiktsvatten som går djupt ner i porerna för att avlägsna och förebygga pormaskar. Den tar effektivt bort smuts och fett som annars kan leda till pormaskar. Huden blir märkbart renare och fräschare. De aktiva ingredienserna är alkohol och salicylsyra. Produkten innehåller även mentol, som är känd för sin svalkande effekt.

Parfymerad.

200ml 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019