Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Användning

  Hej!
  Stämmer det att man ska ha balsam även i hårbotten? (Enligt beskrivningen förstod jag det så men kanske har missuppfattat det..?)
  Upplever att jag blir väldigt fort flottig i håret.. Men har efter över 1 veckans användning märkt stor skillnad på mitt hår, tappar inte alls lika mycket hår som tidigare.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Marie
   Har du väldigt lätt att få flottig hårbotten så skulle jag rekommendera att du kör balsamet endast i längderna :)
   Gilla
 • för 9 månader sedan

  Skillnad

  Vad är skillnaden mellan denna och system 6? :)
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 9 månader sedan
   hej, system 6 är för kemiskt behandlat hår (blekt) som har synbart mindre hår (tappar mer) om man inte tycker att man tappar speciellt mycket hår så är det nr 5 som passar bättre :) och den bedömningen är enklast att göra själv alternativt en frisör som man brukar gå till regelbundet.
   1 gillar

Nioxin
Care
Loyalty Kit System 5

Bli först med att betygsätta produkten
649:-
System 5 är speciellt framtaget för normalt till tunt hår som är kemiskt behandlat, exempelvis blonderat eller permanentat. Produkterna är mjukgörande samtidigt som det återställer fuktbalansen i håret och fräschar upp hårbottnen. NIOXIN Cleanser (300 ml) hjälper till att ta bort tilltäppande talg, fettsyror och andra miljörester från hår och hårbotten. Rengör för att få håret att se tjockare ut. NIOXIN Scalp Revitalizer (300 ml) är en lätt balsamprodukt som bidrar till att ge håret motståndskraft och att kontrollera fuktbalansen. NIOXIN Scalp Treatment (100 ml) innehåller antioxidanter och växtextrakt som ger en känsla av nytvättad, fräsch hårbotten. Information om systemet: Volymskapande, kosmetisk behandling, som inte ska sköljas ur, för märkbart håravfall – med solskyddsfaktor SPF 15 för att skydda huden i hårbottnen, och med antioxidanter och växtextrakt som fräschar upp hårbottnen. De innovativa 3-stegssystemen från NIOXIN bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen. Håret ser tjockare och tätare ut. Det kompletta Nioxin-systemet påverkar håret på fem sätt så att det ser tjockare ut:
 • Mindre håravfall pga. avbrutna hårstrån.
 • Håret ser tätare ut.
 • Hårstrånas textur ökar.
 • Bidrar till att stärka hårets motståndskraft mot skador.
 • Tar bort överskott av talg från hårbottnen.
300+300+100ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1338-124-0005

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019