Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 6 betyg
3
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Rekommendation av hårfrisör

  Jag blev rekommenderad denna produkt av min hårfrisör då jag pga sjukdom börjat tappa extremt mycket hår. Jag har använt denna produkt i ca en månad och märker en stor skillnad genom att håret börjat växa och hårstråna känns starka och glansiga.
  #tävling
  5 gillar
 • för 5 månader sedan

  Fungerar inte

  Blev rekommenderad denna serie då jag tappar mycket hår. Tyvärr märker jag ingen skillnad på den punkten. Håret ska även kännas tjockare med dessa produkter -det gör det heller inte. Det känns bara smutsigt; som i "överdos av stylingprodukter". En hemsk känsla att få otvättad hårbotten-känsla så fort man haft i NIOXIN Scalp & Hair Treatment efter tvätt och torkat håret! Jag plågade mig igenom det tvätt efter tvätt, i hopp om att tappa mindre hår och få en fylligare känsla på sikt. Men nej, håret känns som sagt bara smutsigt. Och jag tappar precis lika mycket strån som innan. Rekommenderar INTE denna serie!
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Rekommenderad av vänner

  Äntligen har jag köpt detta som så många pratat bra om 😁.
  Kändes bra redan efter första gången 👍👍👍
  #tävling
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Vad är skillnaden?

  Hej! Vad menas med märkbart håravfall? Vad är skillnaden mellan nioxin system 1 och nioxin system 2? Jag har använt system 1 i mer än 1 månad men fortfarande tappar mycket hår och ser inte nå märkligt skillnad, undrar om vad händer om jag byter till system 2?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 11 månader sedan
   Hej Zahra! Nummer 2 som är för märkbart håravfall är alltså när det börjar synas på hjässan att man tappar hår så som kala fläckar och liknande.
   Gilla
 • för 11 månader sedan

  Fråga

  Har på sistone tappat en del hår i perioder relaterat till stress. Rekommenderar ni denna behandling då med, eller enbart då det handlar om synbart håravfall? Och ska behandlingen användas varje gång man tvättar håret, eller mer som en behandling en gång i veckan? :)
  Gilla
 • för 14 månader sedan

  Fråga

  Vad menas med obehandlat hår? Och vad är skillnaden mellan kemiskt behandlat och obehandlat hår?
  Gilla
  • för 14 månader sedan
   Obehandlat hår är precis som det låter. Alltså hår som inte utsatts för behandlingar såsom: färgning, toning, permanent etc...
   Gilla

Nioxin
Care
Trial Kit System 2 340 ml

6 Betyg
319:20Ord. pris 399:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
System 2 är speciellt framtaget för fint, obehandlat hår med märkbart håravfall. Systemet gör att håret ser tätare ut och ger det en frisk glans. NIOXIN Cleanser (150 ml) hjälper till att ta bort tilltäppande talg, fettsyror och andra miljörester från hår och hårbotten. Rengör för att få håret att se tjockare ut. NIOXIN Scalp Revitalizer (150 ml) är en lätt balsamprodukt som bidrar till att ge håret motståndskraft och att kontrollera fuktbalansen. NIOXIN Scalp & Hair Treatment (40 ml) innehåller antioxidanter och växtextrakt som gör att hårbottnen känns fräsch. Information om systemet: Volymgivande, kosmetisk behandling (ska inte sköljas ur) vid märkbart håravfall – med solskyddsfaktor SPF 15 som skyddar huden i hårbottnen, och med antioxidanter och växtextrakt som fräschar upp hårbottnen. De innovativa 3-stegssystemen från NIOXIN bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen. Håret ser tjockare och tätare ut. Det kompletta Nioxin-systemet påverkar håret på fem sätt så att det ser tjockare ut:
 • Mindre håravfall pga. avbrutna hårstrån
 • Håret ser tätare ut
 • Ökar hårstrånas textur.
 • Bidrar till att stärka hårets motståndskraft mot skador.
 • Tar bort överskott av talg från hårbottnen.
150+150+40ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1338-115-0002

Köps ofta tillsammans

468:20
687:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter