Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 2 betyg
0
0
0
2
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 15 månader sedan

  Märkbar förbättring

  Efter mycket kemisk påfrestning av håret, samt införskaffandet av avkommor så började mitt hår gå av. Körde den här serien i ett halvår och fick verkligen upp kvaliten på mitt hår igen. Även om jag inte tappade så mycket hår, så märkte jag efter 3 månader en massa nya, korta hårstrå. Så till den som även tappat mycket hår, kan jag rekomendera Nioxin s produkter. De doftar friskt och ger en ren och fräsch känsla efteråt.
  8 gillar
 • för 1 vecka sedan

  vilken serie

  Jag har fet hårbotten, torra, slingade längder, men inte tjockt hår och en del håravfall pga väldigt skört hår. Passar denna eller är det nån annan serie man ska ta då? Står ju att 6 ska vara för grovt hår vilket mitt inte riktigt är, mer luftigt och ganska tunt/normalt, men det är kemiskt behandlat.
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Julia!
   Jag tycker absolut det låter som att system 6 skulle kunna hjälpa dig, både då det hjälper till att ta bort talg och fettsyror från hår/hårbotten och för att det motverkar håravfall och återfuktar. 😊👍
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Ledset hår...

  Hej!
  Har tappat massor med hår de senaste 2 åren, först efter graviditet o amning och sedan pga kraftig järnbrist... har slingat hår som just nu är torrt, frissigt och stripigt. Har väldigt mycket självfall i underhåret medan överhåret är nästintill rakt... blev tipsad om detta märke av min frisör, men osäker på vilken av dem jag ska välja. Vad tror ni?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Elin! Då låter det som att system 6 skulle passa dig och bör kunna hjälpa dig till ett friskare hår👍
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Nioxin

  Hej! Hur ofta ska jag ha i ”scalp and hair treatment”? Och ska jag ha det i hela håret eller bara hårbotten? Sen undrar jag även hur ofta man ska använda ”diaboost” och ifall det också bara är i hårbotten då:)
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Nioxin

  Hej! Vilken serie är bäst när man har hairtalk? :)
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej! Nioxin passar nog inte så bra när man har löshår. Har du hairtalk så rekommenderas just hairtalks hårvård serie eller andra produkter som är anpassade för löshår.
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  Vilken serie?

  Hej!
  Jag undrar vilken nioxin serie jag ska använda om jag har tendens till fet hårbotten, torra och blonderade längder, håravfall pga av stress och har även ganska tjockt hår.
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Sara! Då låter det som att system 6 borde passa dig.
   Gilla

Nioxin
Care
Trial Kit System 6 340 ml

2 Betyg
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
System 6 är speciellt framtaget för kemiskt behandlat hår med märkbart håravfall, exempelvis blonderat eller permanentat. Produkterna är mjukgörande och återställer fuktbalansen till håret samtidigt som det skyddar hårbottnen. NIOXIN Cleanser (150 ml) hjälper till att ta bort tilltäppande talg, fettsyror och andra miljörester från hår och hårbotten. Rengör för att få håret att se tjockare ut. NIOXIN Scalp Revitalizer (150 ml) är en lätt balsamprodukt som bidrar till att ge håret motståndskraft och att kontrollera fuktbalansen. NIOXIN Scalp & Hair Treatment (40 ml) innehåller antioxidanter och växtextrakt som gör att hårbottnen känns fräsch. Information om systemet: Återfuktande behandling som inte ska sköljas ur, för märkbart håravfall – med solskyddsfaktor för att skydda huden i hårbottnen, och med antioxidanter och växtextrakt som fräschar upp hårbottnen. De innovativa 3-stegssystemen från NIOXIN bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen. Håret ser tjockare och tätare ut. Det kompletta Nioxin-systemet påverkar håret på fem sätt så att det ser tjockare ut:
 • Mindre håravfall pga. avbrutna hårstrån.
 • Håret ser tätare ut.
 • Hårstrånas textur ökar.
 • Bidrar till att stärka hårets motståndskraft mot skador.
 • Tar bort överskott av talg från hårbottnen.
150+150+40ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1338-119-0006

Köps ofta tillsammans

698:-
767:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter