Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 2 betyg
0
0
0
2
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Märkbar förbättring

  Efter mycket kemisk påfrestning av håret, samt införskaffandet av avkommor så började mitt hår gå av. Körde den här serien i ett halvår och fick verkligen upp kvaliten på mitt hår igen. Även om jag inte tappade så mycket hår, så märkte jag efter 3 månader en massa nya, korta hårstrå. Så till den som även tappat mycket hår, kan jag rekomendera Nioxin s produkter. De doftar friskt och ger en ren och fräsch känsla efteråt.
  8 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 4 månader sedan

  Nioxin

  Älskar känslan när det kyler i hårbotten! Det sätter igång blodcirkulationen.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Psoriasis?

  Hej, jag har använt Maria nilas true soft produkter i 3 år men för 6 månader sen började mott hår gå av och fick torr hårbotten . Jag har slingat bara utväxten senaste 5 åren. Nu behandlar jag hårbotten mot psoriasis då eksemen inte riktigt försvunnit, kan jag använda denna serie då? Vet inte om jag tappar håret från botten eller om det bara går av men blir snabbt kluvna hårtoppar trots inpackning 2 gpnger i veckan och snälla produkter. Pröva denna eller någon annan serie ni rekommenderar ?
  Gilla

Nioxin
Care
Trial Kit System 6 340 ml

2 Betyg
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående
System 6 är speciellt framtaget för kemiskt behandlat hår med märkbart håravfall, exempelvis blonderat eller permanentat. Produkterna är mjukgörande och återställer fuktbalansen till håret samtidigt som det skyddar hårbottnen. NIOXIN Cleanser (150 ml) hjälper till att ta bort tilltäppande talg, fettsyror och andra miljörester från hår och hårbotten. Rengör för att få håret att se tjockare ut. NIOXIN Scalp Revitalizer (150 ml) är en lätt balsamprodukt som bidrar till att ge håret motståndskraft och att kontrollera fuktbalansen. NIOXIN Scalp & Hair Treatment (40 ml) innehåller antioxidanter och växtextrakt som gör att hårbottnen känns fräsch. Information om systemet: Återfuktande behandling som inte ska sköljas ur, för märkbart håravfall – med solskyddsfaktor för att skydda huden i hårbottnen, och med antioxidanter och växtextrakt som fräschar upp hårbottnen. De innovativa 3-stegssystemen från NIOXIN bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen. Håret ser tjockare och tätare ut. Det kompletta Nioxin-systemet påverkar håret på fem sätt så att det ser tjockare ut:
 • Mindre håravfall pga. avbrutna hårstrån.
 • Håret ser tätare ut.
 • Hårstrånas textur ökar.
 • Bidrar till att stärka hårets motståndskraft mot skador.
 • Tar bort överskott av talg från hårbottnen.
150+150+40ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1338-119-0006

Köps ofta tillsammans

618:-
937:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019