Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 3 betyg
1
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 12 månader sedan

  Nioxin produkter

  Hej jag har använt eran produkter från Nioxin det är en paket som innehåller shampoo, balsam och en till produkt och jag använder nummer 6. Problemet är att jag tappar väldigt mycket hår efter att jag har använt den är detta normalt?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Saramardini998! Tror inte du behöver vara orolig över du tappar hår på grund av produkterna. Det troliga är att det är hår som suttit löst och som nu följer med då produkterna återställer rätt balans i din hårbotten. Man tappar normalt ca 100 hårstrån/dygn varefter hårsäcken där hårstrået har suttit går in i vilofas. Efter vilofasen som om jag kommer ihåg rätt varar upp till 1,5 månad, därefter börjar ett nytt strå att växa ut. Ungefär 10-15% av håret befinner sig i vilofas. Under den anagena fasen sker snabb celldelning i hårets rot, samtidigt som hårsäcken växer inåt i huden för att få näring. Denna fas tar 2-8 år och gör långsamt håret både längre och tjockare vid roten. Därpå följer den katagena växtfasen, då håret förnyas. Hårstrået slutar att växa men faller inte av. Hårsäcken minskar drastiskt i storlek, roten blir av med sin näringstillförsel och håret trycks uppåt. Den katagena fasen pågår under 2-4 veckors tid.

   Efter att håret har slutat växa övergår det i den telogena fasen, vilofasen, där det i princip inte händer någonting alls. Denna period varar i 5-6 veckor; därefter är cykeln komplett och håret återgår till den anagena fasen. Det gamla hårstrået trycks ut och faller av, och ett nytt bildas i dess ställe. Varje dag tappar man på så vis cirka 50-100 hårstrån. Bevisen syns i duschen, på kudden och i hårborsten. Har du långt hår märker du oftare när du tappar hår mot ett kort.
   Gilla
 • för 19 månader sedan

  Vilket kit är vad?

  Hej. Funderar på att prova nåt av Nioxin men det finns olika . Vad är skillnaden
  Gilla
  • för 16 månader sedan
   Hej! Jag rekommendera till er. Jag använde så länge Nioxin Product mycket bra till håravfall och hårbotten Ni har fått resultat efter 6 månaders Tack från nioxin
   1 gillar

Nioxin
Trial Kit System 6 340 ml

3 Betyg
287:20Rek. pris 429:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Nioxin System 6 Hair System Kit
Skapar en optimal miljö för hårbotten, för medium till grovt hår som är kemiskt behandlat med märkbar tunnhårighet.

Nioxin Cleanser System 6 150ml 
Nioxin Scalp Revitaliser System 6 150ml  
Nioxin Scalp Treatment System 6 40ml  

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019