Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  UVA

  Ger den här bra UVA skydd också? tyvärr så är de ju inte garanterat att en hög spf har ett högt UVA skydd och inte bara UVB
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Johannes! 🌞
   Denna ger skydd mot både UVA och UVB 👍😃
   Gilla

Nivea
Sun
P&S Soothing Spray Spf 50+ 200 ml

Bli först med att betygsätta produkten
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
NIVEA SUNs serie Sensitive & Protect är speciellt utvecklad av NIVEAs hudvårdsexperter för att passa känslig hud. Produkterna är helt fria från parfym, färgämnen och konserveringsmedel och innehåller högt UVA skydd för att minska risken för solallergi. Dermatologiskt testad. Produkterna är vattenresistenta. NIVEA SUN Sensitive innehåller ingredienser som lugnar och återfuktar huden. Jojobaolja och Aloe Vera binder fukt och dämpar inflammation medan Panthenol är känd för sin förmåga att lugna och reparera, dessutom påskyndas läkning av huden och lämnar den med en återfuktad och behaglig känsla. NIVEA SUN sensitive är även fri från parfym. NIVEA SUN erbjuder inte bara bästa möjliga skydd för huden utan strävar även efter att minimera sitt avtryck på miljön. Produkten är även ?Compliant with Hawaii Reef Bill? som tydliggör frånvaron av Octinoxate och Oxybenzone som misstänks bleka korallreven. Samtliga av NIVEAs solprodukter är fria från dessa UV-filter.
Solskydd som passar känslig hud.
Användning:
Applicera riklig mängd. Rekommenderad mängd för vuxna är 30ml. För lite produkt reducerar skyddsnivån. Låt solkrämen torka helt på huden innan kontakt med textilier. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svett/handdukstorkning.

200ml
 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  1479-434-0200

Köps ofta tillsammans

219:-
603:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter