Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nivea Pure & Natural Moisturizing Day Care

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Nivea Pure & Natural Moisturizing Day Care för normal till blandad hy med ekologisk arganolja och aloe vera innehåller inga parabener, silikoner eller konstgjorda färgämnen. Återfuktar effektivt huden och upprätthåller dess naturliga fuktbalans så att huden hålls mjuk och fräsch i upp till 24 timmar och genast får tillbaka sin naturliga lyster.Passar för: Normal till torr hy

Arganoljan är en naturlig E-vitaminkälla och innehåller därför stora mängder antioxidanter. Dessa antioxidanter ger ett utmärkt skydd mot de fria radikaler som skapas i huden p.g.a stress och annan yttre påverkan. Arganoljan hjälper således till att upprätthålla hudens egen naturliga skyddsbarriär. En tillämpningsstudie visade att en emulsion innehållande arganolja gav en mjukare och lenare hud efter endast tre dagars behandling. Även den oxidativa stressen i hudcellerna minskade påtagligt.


Aloe vera-gel är rikt på mineraler, mineralsalter, aminosyror och enzymer. Gelen har en återfuktande effekt på huden och påskyndar dess cellproduktion. Eftersom aloe verans gel har i princip samma pH-värde som huden själv, hjälper gelen till att även läka huden där det behövs.

50ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1479-176-0050
Nivea

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018