No Hair Crew

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Bäst hårborttagningen!

  Köpte denna för något år sen när jag var i Tyskland med min kille. Han har oönskat hår på bröstet och han har testat massor med produkter men denna var helt klart bäst! Luktar lite hårborttagning min inte så mycket som andra märken. Jag har lånat den också och upplever att håret håller sig borta betydligt längre än om jag skulle raka mig!👍
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Inga ömma hårsäckar - så bra produkt!

  Gav den här till min kille (tillsammans med intimate från No Hair Crew) och han tycker den är super! Smidig att använda och ger inga ömma, röda, inflammerade hårsäckar!
  1 gillar

No Hair Crew
Body Hair Removal Cream

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Body Hair Removal Cream är ett smidigt och smärtfritt sätt att ta bort hår. Riktar sig till dig som prioriterar användarvänlighet men samtidigt vill ha optimalt resultat – ger färre inåtväxande hårstrån jämfört med rakning, innehåller milda och återfuktande ingredienser och ger silkeslen hud.

Användning:
Huden ska vara ren, torr och utan irritation eller spår av andra produkter. Applicera krämen på ren och torr hud med spateln. Fördela krämen i ett jämt lager så att håret täcks helt. Låt krämen verka på huden i 4 minuter. Pröva sedan med spateln på ett litet område, om håret inte lossnar låt krämen verka lite längre. När håret lossnar lätt, tag bort resten av krämen med spateln. Skölj huden noga med ljummet vatten efter användning och torka därefter varsamt huden. OBS! Överskrid aldrig totalt 8 minuter verkningstid.


200ml
 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  2621-100-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter