2 looks
No Hair Crew

Looks

No hair
Sommarredo

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 7 betyg
1
0
0
0
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  HELT KLART ÖVERLÄGSET BÄST

  Denna produkt är helt klart överlägset den bästa i sitt slag! Den är specifikt framtagen för de mer känsliga hudpartierna tillhörande killar! Den tar bort hår som utlovat och bränner inte huden och det som gör den bättre än de få övriga hårborttagningskrämer ( vilka för övrigt inte rekommenderas att använda på känsliga områden så som pungen ) är att den gör jobbet som utlovat men dessutom växer inte håren ut igen med vass stubb på direkten; vilket andra krämer som även de funkar att använda på intimområden , trots att de inte är rekommenderade för användning på dessa ställen; oftast gör! Den här produkten är den första och enda i sitt slag , vilket bara det i sig är värt en hel del, men den funkar också utan att ge dig brännskador, eller lämna kvar en hemsk doft som många produkter inom samma kategori ofta kan göra. Det är alltid något man måste offra för att få bort hår på intimområden som kille, varav vilka inget är särskilt kul att behöva uthärda just där i det området på kroppen, så att denna krämen nu finns på marknaden är tacksamt och jag rekommenderar den starkt och varmt till alla er män som inte orkar, kan eller vågar använda hyvel för intimrakning! Det är äntligen enkelt att få bort hår där nere och utan att behöva tumma på något resultat alls!#tävling
  4 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Superbra kräm

  Har testat en del medel för hårborttagning, men denna är klart den bästa hittills. Läste andra omdömen innan jag valde denna, men ångrar mig inte. Ingen illaluktande kräm som andra produkter. tar effektivt bort allt hår. Faller givetvis inte av automatiskt, men är lätt att ta bort med handen utan smärta. För bättre resultat lite mer kräm åt gången eller några tillfällen efter varandra. Rekommenderas,!
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  rekommenderas ej

  tja köpte denna produkt häromdagen och mitt hår är ganska tjockt, följde instruktionerna enligt förpackning resultatet blev att 2 hårstrån försvann av 1 miljon. inte nöjd!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Intim hårborttagning

  Blir huden silkeslen efter användningen av denna produkt
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej 🖐
   Denna produkt är tänkt som en skonsammare variant av hårborttagningen och lämnar inte en hård stubb som tex rakning gör. Tanken med denna är att resultatet ska bli silkeslent men det är också väldigt individuellt hur resultatet upplevs 😊🤸‍♂️
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Tjockare hårstrån

  Fungerar denna på tjockare hårstrån? Veets hårborttagning fungerar inte på mig
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Axel! 😊
   Det bör den göra, man får anpassa verkningstid efter hårstrånas tjocklek. Prova dig fram för att hitta rätt tid. 👍
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Som tjej

  Hittar inga liknande produkter för tjejer. Finns det? Man kan ju använda denna som tjej. Men hur nära intim-området kan man gå? Bikinilinjen? Eller allt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hejsan :)
   Det går jättebra att använda denna för tjejer också, och jag skulle säga bikinilinjen, annars ska du vara lite försiktig. :)
   Gilla

No Hair Crew
Intimate Hair Removal Cream

7 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Intimate Hair Removal Cream är väldigt skonsam, men otroligt effektiv. Denna produkt passar utmärkt på de intima områdena och resultatet är smärtfritt och håller längre än vanlig rakning. Innehåller milda ingredienser och har 24 timmars återfuktningseffekt. Att tänka på: den tid som krävs för att produkten ska vara effektiv kan variera beroende på kroppsdel – tunna hårstrån behöver ofta kortare tid än grövre hår. Prova dig fram för att hitta rätt tid för varje kroppsdel.

Användning:
Huden ska vara ren, torr och utan irritation eller spår av andra produkter. Applicera krämen på ren och torr hud med spateln. Fördela krämen i ett jämnt lager så att håret täcks helt. Låt krämen verka på huden i 3 minuter. Pröva sedan med spateln på ett litet område. Om håret inte lossnar, låt krämen verka lite längre. När håret lossnar lätt, tag bort resten av krämen med spateln. Skölj huden noga med ljummet vatten efter användning och torka därefter varsamt huden. OBS! Överskrid aldrig totalt 6 minuters verkningstid.


100ml
 • Kategori:Rakgel
 • Artikelnummer:
  2621-102-0000

Köps ofta tillsammans

188:-
297:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter