Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • Frisör på Lyko
    för 9 månader sedan

    Återfukande

    Återfukta alltid ditt ansikte efter rakning
    Gilla

Nõberu of Sweden
After Shave Balm Sandalwood 125 ml

2 Betyg
269:-
Beskrivning
Ingredienser
Vårt After Shave Balm är utvecklat för att lugna, återfukta och minska besvären som kan uppstå efter rakning så som rakfinnar och irriterad hud. After Shave Balm tas lätt upp av huden, lämnar ingen fet känsla och ger en behaglig avslutning på rakningen.

GÖR SÅ HÄR: Applicera krämen i ansiktet med fingertopparna direkt efter rakning. Smörj inifrån och utåt/uppåt för att hjälpa blodcirkulationen på traven.

EGENSKAPER: After Shave Balm innehåller tistelolja, mandelolja och arganolja. Tisteloljan har egenskaper som är bra mot irriterad hy och tillsammans med mandeloljan lugnar den ner stressad hy efter rakning. Arganoljan ihop med de andra oljorna har goda återfuktande egenskaper utan att kännas feta på hyn. Vårt wildcard bland ingredienserna är trollhassel, ett extrakt som har goda egenskaper när det kommer till att motverka hudirritation och inåtväxande hår. Slutligen har vi tillsatt några droppar menthol. Det ger en skön, svalkande känsla samt är antiseptiskt vilket renar hudporerna.

DOFTER: Välj mellan två dofter. "Sandalwood" är en lyxig och sensuell doft med noter av sandelträ, läder och mysk. "Amber-Lime" är en pigg och fräsch doft med noter av lime, apelsin, cederträ och ambra.

VOLYM: 125 ml PET-flaska som kan återvinnas.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020