Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nordic Treat Exclusive Hydrogel Face Patch

Bli först med att betygsätta produkten
125:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Nordic Treat Hydrogel Face Patch är en revolutionerande hudvård som hjälper till att förbättrar din hudton, struktur och elasticitet, minskar fina linjer, rynkor och tecken på trötthet och åldrande. Champagne Yeast, Vitamin A, C, E samt Aloe Vera är alla mycket näringsrika ämnen som jobbar förebyggande för att upprätthålla en slät och stram hud.

Ny avancerad teknologi ligger bakom behandlingarna, som transporterar viktiga näringsämnen ned i huden på ett ytterst optimalt sätt med hjälp av Hydrogel.

Hydrogel är vatten i fast form och har en kylande effekt. Hydrogel har flera unika egenskaper, som bl.a. effektivt kapslar in ingredienserna och skiljer dem åt först när gelen kommer i kontakt med huden. Detta gör att instabila näringsämnen inte blir påverkade av miljön och förångas vid rumstemperatur.

Champagne yeast, är rik på Glutathione. Glutathione är den så kallade "moder"-antioxidanten. Ny forskning visar att vitaminerna C & E inte fungerar tillräckligt utan Glutathione. Antioxidanten skyddar cellerna mot föroreningar (fria radikaler), stärker hudens reparationssystem, stimulerar cellförnyelse och metabolism, återupplivar hudens naturliga unga glöd, samt är djupt fuktighetsgivande genom att jobba på en molekylär nivå, utan att irritera.

A-vitamin (Retinyl Palmitate), är den enda av vitaminerna som har ämnen till att bygga upp DNA strukturen i cellerna. I tillägg till ökat cellantal och blodgenomströmning, överträffar A-vitamin de välkända fruktsyrorna.

C-vitamin (Magnesium Ascorbyl Posphate), är en antioxidant som bidrar till kroppens försvar mot cellförstörelse. C-vitamin stärker immunförsvaret och är gynnsam för bildandet av collagen.

E-vitamin (Tocopheryl Acetate), hjälper till att ge en mjuk och smidig hud. E-vitamin är en antioxidant som är idealisk för torr och känslig hud. Är mjukgörande och skyddar cellmembranen mot angrepp av fria radikaler.

  • Minimerar och förebygger fina linjer / rynkor.
  • Förbättrar hudens struktur, glans och elasticitet.
  • Kyler och har en uppfriskande effekt.
  • Uppbyggd av naturliga ingredienser.

Användning:
Rengör ansiktet och torka det ordentligt. Öppna paketet och ta bort pappers filmen.
Applicera masken på ansiktsområdet med Hydrogel nedåt.
Låt sitta i 30-40 minuter.
Ta bort masken från ansiktet och kasta den.
För bästa resultat, använd 2 gånger i veckan.

1 behandling

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018