5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 17 betyg
1
1
3
1
11
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Toppen

  Fungera alldeles utmärkt på mina tunna hårstrån som lätt blir risiga. Luktar gott oxå
  Har testat deras vanliga soothing balsam å det var helt värdelöst på mitt hår.
  5 gillar
 • för 4 månader sedan

  Toppen

  Bästa Leave-in jag har prövat! Produkten är väldigt dryg, har tunt hår med fina hårstrån och behövs inte mer än knappt en ärta i mängd till håret.
  Använder den i både blött och torrt hår.
  Skulle tror att dom som upplever att håret blir fett och att den inte tas upp av håret kan både ta för stor mängd och har ett lager av restprodukter och silikoner av produkter som täpper igen stråna så att dom ej kan suga åt sig produkten.
  Kan vara bra att nämna om man ska köra på naturligt hårvår bör man använda sig av det i alla sina produkter, samt göra rent håret ordentligt innan för att få ur alla rester av silikoner som lagrats på stråna.
  För själva poängen med produkten är att den ska kunna tränga sig in i stråna och återfukta och inte lägga sig som en falsk fin hinna utanpå håret.

  #tävling
  4 gillar
 • för 7 månader sedan

  Får mina lockar att hålla hela dagen!

  Detta leave-in balsam får verkligen mitt hår att visa sig från sin bästa sida! Har vågigt/lockigt hår som förut alltid blivit frissigt, "stort" och ostyrligt så fort jag gått ut. Har provat alla möjliga schampon, balsam, spray och krämer men inget har hjälpt. SEN HITTADE JAG DENNA! Mina lockar är mer definierade än någonsin, håret blir inte längre frissigt och fult utan håller sig fint hela dagen! Kommer helt klart fortsätta köpa!
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Nej nej nej!

  Testade denna produkt en gång och gör inte om det igen. Mitt hår blev så otroligt fettigt, stripigt och äckligt att jag var tvungen att tvätta håret igen. Kunde inte gå utanför lägenheten! Det kändes som att det blev en oljig hinna över stråna som inte gick bort. Det enda positiva med denna produkt är mandeldoften.
  Dock vet jag inte om resultatet berodde på att jag kanske tog för mycket produkt eller att mitt hår inte är van vid naturliga produkter, men hur eller hur så är detta inget jag kommer använda igen.
  Rekommenderar inte!

  #LykoInflutester #Noughtytotherescue
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Bra första intryck - Men besviken på slutresultatet.

  #Lykoinflutester #noughtytotherescue
  
Mitt första intryck var bra. Jag tycker produkterna i sig är bra. Leave-in balsamet tyckte jag doftade konstigt och väldigt starkt, nästan som hårfärg eller liknande. Men jag tyckte det gav håret en len och fin känsla, det kändes bra helt enkelt. Jag började använda mig utav hela hårvårdsserien och som ni kan se på bilderna så blev det mycket bättre kontroll på mina lockar. Dock blev jag besviken då jag märkt att mitt hår blir flottigt väldigt fort. Från att ha gått från att tvätta håret endast en gång i veckan utan problem så har håret blivit fett redan efter två dagar. Vilket gjorde att jag blev besviken i de stora hela med tanke på att jag hade ett bra första intryck. Så detta är tyvärr inget leave-in balsam/ingen hårvårdsserie jag kommer att fortsätta använda mig av.

  + 1

  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Bra produkt men inte för mig..

  Jag brukar sällan använda Leave-in balsam då jag tycker att mitt hår brukar bli mer trassligt av det snabbare men denna tyckte jag inte gjorde det utan det var ungefär som vanligt. Däremot tycker jag att håret känns lite konstigt, man kan lixom känna produkten på stråna och det är inget jag personligen gillar. Bortsett från det så såg håret väldigt glasigt och rent ut och när jag stylat det så det var ett plus och om man inte har något emot att känna produkten på håret är den absolut bra. Jag har även väldigt torrt hår så kan även vara så att håret inte riktigt klarar att ta in produkten och det är därför den känns så på utsidan. Men trots att man kunde känna det var håret ändå mjukt och det såg bra ut så det är ändå en bra produkt men den kanske inte passar vad jag tycker om bara. #lykoinflutester #noughtytotherescue
  1 gillar

Noughty
Intensive Care
Leave-in Conditioner 150 ml

17 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Här är din räddare i nöden!
Naturlig hårvård kan ha hög glamourfaktor. Unna dig att vara Noughty med hårvård av 97 % naturliga ingredienser.

Intensive Care Leave-In balsam innehåller återfuktande sheasmör och arganolja. Håret får en näringsinjektion och känns starkt mycket längre.

Noughty är en hårvårdsserie som är full av hälsosamma ingredienser. Produkterna innehåller inga parabener, sulfater, petrokemiska produkter eller silikoner och kan användas av hela familjen – varje dag.

Användning: Efter tvätt, applicera i handdukstorkat hår. Använd sparsamt. Undvik rötterna och applicera på längderna med extra fokus på topparna. Behöver inte sköljas ur, utan styla bara som vanligt.

HAIR SO GOOD YOU CAN BE NOUGHTY

150ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter