2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 vecka sedan

  To the rescue serum

  Detta serum fungerade under för mitt hår. Jag har ett blekt hår med mycket "fly-aways" som gör att håret lätt ser frissigt och skadat ut, detta serumet tog bort nästan allt sånt, mitt hår är jättemjukt och ser inte alls frissigt ut. Alla små strån lade sig. Kan även rekommendera om man har självfall och vill få ner frissigheten. Produkten har ingen stadga utan är väldigt lätt i konsistensen som gör det lätt att applicera i både vått och torrt hår. Jag applicerar det direkt efter duschen. När man har det i torrt hår blir det lätt för mycket därför rekommenderar jag att inte använda för mycket nära hårbotten då det lätt såg flottigt ut, doften är god väldigt lik de andra produkterna från märket vilket jag tycker om, kommer garanterat fortsätta använda denna! #lykoinflutester #noughtytotherescue
  1 gillar

Noughty
To The Rescue
Serum 75 ml

2 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
För ett lyckligt sagoslut!
Naturlig hårvård kan ha hög glamourfaktor. Unna dig att vara Noughty med hårvård av 97 % naturliga ingredienser.

To The Rescue Anti-Frizz serum är ett stylingserum för ett resultat utan silikoner och friss. Skyddar håret mot värmestyling upp till 220°C. Vetekli, Sötmandel och Arganolja reducerar kluvna toppar, återfuktar och tämjer håret. Förvandlar torrt och skadat hår till slätt och skinande för ett lyckligt sagoslut.

Noughty är en hårvårdsserie som är full av hälsosamma ingredienser. Produkterna innehåller inga parabener, sulfater, petrokemiska produkter eller silikoner och kan användas av hela familjen – varje dag.

Användning: Applicera mängd i storlek av en ärta i handdukstorkat hår. Fokusera på topparna. Kan även användas i helt torrt hår för att tämja flygighet.

HAIR SO GOOD YOU CAN BE NOUGHTY

75ml
 • Kategori:Hårolja
 • Artikelnummer:
  2356-108-0075

Köps ofta tillsammans

218:-
337:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019