Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 7 betyg
1
0
0
2
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Enda för mig

  Enda jag hittat som duger för mig. Mina läppar behöver all omsorg som kan ges när temperaturerna börjar sjunka. Nueva Cerat förhindrar uttorkning utmärkt. Och den lägger sig inte som en irriterande hinna på läpparna som jag upplever andra skydd gör. #tävling
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bästa jag har testat

  Det här är det bästa ceratet jag har testat hittills. Andra cerat lägger sig bara som en hinna på läpparna eller försvinner jättesnabbt så man måste applicera nytt hela tiden. Denna går verkligen in i läpparna och gör dom mjukare.

  #tävling
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Skit, använd Lypsyl istället.

  Fick gång på gång finnar runt munnen av det. Använde det inte på en vecka och inga nya finnar uppstod. Sov med det på läpparna när de var extra torr och morgonen efter hade jag 2 nya finnar runt munnen.
  Gilla
  • för 8 månader sedan
   Trist när det blir så, kanske du kan hitta bättre alternativ. Det funkar perfekt till mina läppar, har använt det i 10 år dagligen , min räddning varje dag🙏! Kan inte vara utan! Har du provat försvarets hudsalva som man även använder till läppar? Den kan jag varmt rekommendera den är mycket bra!
   Gilla

Nueva
Cerat 5 g

7 Betyg
19:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Skyddande läppcerat som vårdar och mjukar upp dina läppar. Förhindrar uttorkning, bevarar läpparnas naturliga fuktbalans och gör dom jämna och silkeslena.

Nueva cerat innehåller inte vatten - därför är det lika användbart på sommaren som på vintern. Fritt från färgämnen och konserveringsmedel.

4.65g
 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  2169-100-0000

Köps ofta tillsammans

148:-
534:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter