Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Nügg Beauty
Nügg Deep Cleansing Face Mask 10 ml

Bli först med att betygsätta produkten
39:-

Välj storlek

50 ml10 ml

Nügg Deep Cleansing Face Mask
Rengöring och fukt i ett! En fräsch och uppfriskande mask som lämnar din hud ren och med en silkesmatt finish samtidigt som den bidrar med mycket fukt och näring.
Gurkextrakt och jojobafröolja avlägsnar varsamt och effektivt överskottstalg och hjälper till att reducera synlighet av porer.
Masken har en sval och skön gelkonsistens som piggar upp och huden blir ren, mjuk och smidig utan någon stram känsla.

2-i-1-produkt. Avlägsnar varsamt & effektivt överskottstalg. Reducerar synlighet av porer, ger en silkesmatt finish. Sval & skön gelkonsistens. Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång.
Perfekta att ta med sig!

98% av ingredienserna är av naturliga eller av naturligt ursprung. Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen.

Tillverkad i USA, ej testad på djur.

Användning:
Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett.
Vid blandad/fet hy kan produkten användas varje dag. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden.

10ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter