Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Nügg Beauty
Nügg Soothing Face Mask 5-PACK 50 ml

Bli först med att betygsätta produkten
189:-

Nügg Soothing Face Mask 
En avslappnande och balanserande mask speciellt framtagen för känslig, stressad och/eller irriterad hud. Den består av en sval och skön Aloe Vera-bas, och tillsammans med Bisabolol från kamomill, samt sheasmör hjälper den huden att reducera uppkomst av rodnad, samtidigt som den får intensivt med fukt.

Passar perfekt efter en dag på stranden, går även utmärkt att använda på kroppen.Balanserande & rogivande för känslig hud. Aloe Vera-bas.Intensivt återfuktande.Reducerar uppkomst av rodnad.
Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. Perfekta att ta med sig!

94% av ingredienserna har naturligt ursprung. Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen.
Tillverkad i USA, ej testad på djur.


Användning:
Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett.
Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden. Masken går också att använda i ett tunnare lager som en över-natten-produkt som du tvättar av på morgonen. Förslut kapseln med tejp och lägg den i en förslutbar påse, använd upp resterande produkt inom de närmaste dagarna.

5 x 10ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019