Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NUXE Nuxellence Jeunesse 50ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

NUXE Nuxellence Jeunesse Youth And Radiance Revealing Fluid
När vi blir äldre, blir våra celler blir mindre strömförande vilket är varför de saktar ner eller slutar producera alla delar som är väsentliga för huden såsom kollagen, elastin och GACs. Mitt i hjärtat av cellerna är mitokondrierna - energifabriker som garanterar en väl fungerande helhet - och i hjärtat av det är mitokondrie-DNA - nyckeln till hudens åldrande som blir skadade under tiden. Detta stör den normala funktionen hos mitokondrierna vilket innebär att det ger mindre energi och cellerna saktar ner och huden förlorar sitt ungdomliga utseende.

Med 3 blommextrakt vars kemiska sammansättning och koncentration av aktiva molekyler har en otrolig verkan på skydd och reparation av mitokondrie-DNA: passionflower, Anchusa och vallmo, Calendula kronblad, Araucariafrön naturliga -ursprung hyaluronsyra och Galanga Leaves bidrar till att minska och jämna fina linjer och rynkor och återställa hudens fyllighet och utseende.

Maca Root, olivblad, Cocoa Celler och Otical Korrigerande pigment - för att återställa hudens ungdomliga lyster och omedelbart förbättra sin skönhet.

Formeln innehåller ingredienser som är 87% av naturligt ursprung, är paraben-fri. Doften: infunderas med subtil linfröblomma, liljekonvalj, heliotrop, mandarin och nektarin.

Användning:
Använd den dag och/eller natt - passar alla hudtyper.

50ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1221-364-0050

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018