Nyheter

Know Cosmetics

Alla förtjänar makeup som fungerar, där andra misslyckas. Ingen ska nöja sig med makeup som inte håller vad den lovar. Know Cosmetics låter kvinnor känna sig smarta, självsäkra och vackra. Vi utvecklar produkter av hög kvalitet som hjälper kvinnor att bemästra varje sminkutmaning på ett effektivt sätt med hög precision.
02 Apr, 2020

Oribe Serene Scalp

Inspirerad av hudvårdsteknologi, vår serene Scalp Collection ger en steg för steg hårregim som inkluderar en cleanser, moisturizer, exfoliator och riktade behandlingar för allmän hårhälsa.
02 Apr, 2020

Dick Johnson

Dick Johnson är den fina linjen mellan svineri och lyx. Dick Johnson-produkter är av hög kvalitet och är designade för att tjäna alla från gentlemän till drägg. Lyxiga produkter, i kombination med attityd, tillåter en stor publik som sträcker sig från medelsvensson till företagstypen. Dick Johnsons sortiment handlar om att sprida kärlek till våra kunder och att vara taskmörtar mot våra fiender.
02 Apr, 2020

The Stinky Candle Company

Det finns en betydande likhet med ljusdoft på marknaden. Ändå är många av våra vardagliga luktupplevelser med dofter som man sällan hittar i vaxform. Vårt mål är att ge dig en minnesvärd upplevelse, få dig att le och fånga världens finare stanker i livet.
02 Apr, 2020

Essie Original Remixed Collection

Kollektionen "originals remixed” är en vacker kollektion i begränsad upplaga som innehåller våra mest ikoniska originalfärger plus nya nyanser med en modern twist. "wicked" är en djupt mörkröd nyans.
02 Apr, 2020

Yves Saint Laurent L'Homme Le Parfum

Trädoftande, förföriska Yves Saint Laurent L'Homme Le Parfum är för den maskuline mannen med stark karisma. Han är sofistikerad, avslappnat elegant och attraktiv - han fångar allas intresse. Parfymen är symbolen för L'Homme och en kraftfull, förfinad tolkning av den klassiska eau de toilette.
02 Apr, 2020

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing har inspirerats av den traditionella kinesiska filosofin jing som representerar lugn, stillhet och frid. Serien hjälper dig att hitta din väg till inre frid och uppnå lugn och stillhet. Skapa en personlig fristad, koppla av på djupet och främja en god sömn med meningsfulla rutiner.
11 Mar, 2020

PMD

Vi är ett företag som har åtagit sig att bygga förtroende för din hud, ditt inre jag och dina familjer. #BrilliantConfidence är serier som fokuserar på att lyfta, inspirera och ge män och kvinnor rätt att ha Brilliant Confidence. Vi tror att PMD kan ge individer att älska vem de är och omfamna allt som livet har att erbjuda.
11 Mar, 2020

London Grace

London Grace erbjuder en serie nagelprodukter med No-nasties formula, vilket innebär att det är fria från de 10 mest tuffa och ohälsosamma ingredienserna. Alla lacken är veganska och självklart cruelty-free. London Grace ger ett glansigt, tjockt och hållbart resultat. Lätt att applicera tack vare en relativt smal borste som passar alla naglar.
11 Mar, 2020

Nine Yards

Ett förstklassigt svenskt hårvårdssmärke. I hjärtat av Nine Yards ligger en idé - att om vi oroar oss mindre för att passa in, kanske vi kan göra mer som sticker ut. Produkterna har skapats för professionellt bruk med noggrann hänsyn till ingredienser för optimerad funktion.
11 Mar, 2020

Skintology Stockholm

Skintology Stockholm är ett svenskt hudvårdsmärke som lanserades 2018. All produktutveckling sker i Sverige och hudvårdsserien är under ständig utveckling. Vi vill skapa effektiva produkter för alla hudtyper och för den moderna och medvetna konsumenten som vill ha synliga resultat.
03 Mar, 2020

Essie Flying Solo Collection

Kollektionen ”flying solo” är inspirerad av alla de färger du ser från ovan molnen, från vackra soluppgångar till magiska solnedgångar. "one way for one" är en frostig blå-rosa nyans.
03 Mar, 2020

weDo

weDo är ett nytt ett varumärke för professionella hår- och hudprodukter som drivs av ett engagemang att vi tillsammans kan skapa en vackrare och mer hållbar framtid för oss alla och vår planet.
03 Mar, 2020

Oscar de la Renta Bella Essence

Bella Essence beskrivs som en glittrande orientalisk doft med en förtrollande skönhet. Inspirerad av en blomsterfylld trädgård. Doften öppnar med glittrande färska toppnoter av hallon, som dansar med ett delikat blommigt hjärta. Den sensuella basen är oförglömlig med krämig vanilj och varm mysk.
03 Mar, 2020

Kerastase Genesis

Genesis är den första serien som behandlar båda typerna av hårfall - i roten och från fiberbrott, för alla kvinnor, i alla livsstilar, med alla grader av hårfall. En samling av 10 produkter som är superladdade med det kraftigaste komplexet för att möta hårfallabehov: Aminexil, Edelweiss celler och ingefära.
03 Mar, 2020

Ny LykoBox ute nu!

Ny härlig "mans-box"! "Into The Blue" är speciellt framtagen för att ge inspiration och för att du ska kunna upptäcka och testa nya spännande produkter. Boxen innehåller ett handplockat urval av varumärken och produkter, allt för att ge dig en fin liten guldkant på din dagliga grooming routine.
27 Feb, 2020

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow

Hydra Zen Anti-Stress Glow är en dagkräm som skämmer bort alla sinnen med en ljuvlig och lätt konsistens och en inbjudande doft. Hydra Zen är en återfuktande och lugnande hudvårdsserie som ger fukt direkt och i upp till 24 timmar. Skyddar huden mot att förorenande partiklar.
27 Feb, 2020

Philosophy

Verklig skönhet ska aldrig vara ålderskänslig, färgkänslig eller könskänslig. Philosophy´s produkterär ett sätt att leva för det tänkande sinnet och känsla av hjärta på jakt efter enkelhet och balans.
25 Feb, 2020

Swedish Supplements

Swedish Supplements är ett av Sveriges största enskilda kosttillskottsföretag med många års erfarenhet. Swedish supplements är kända för sin höga kvalité & omtyckta av konsumenter. Alla produkter är tillverkade i Sverige för att borga högst möjliga standard & trygghet. Inte minst för att påverka miljön så lite som möjligt.
25 Feb, 2020

Hugo Boss Now EdT

HUGO NOW är en frostig och frisk doft som ingår i doftfamiljen ”Aromatic Watery”. Den öppnar upp med kryddig kardemumma i kombination med sprudlande citronzest, som ger kompositionen lätthet och fräschör. Denna fräschör fortsätter in i hjärtnoten, där den vägs upp av aromatiska lavendelnoter. Svalkande mint bidrar till att skapa en frisk doft med kylig fräschör. En dos manlig självsäkerhet för att fånga dagen, nu! I basnoten hittar vi eleganta noter av haitisk vetiver, både kalla och varma, jordiga och lena, för en urban maskulinitet.
20 Feb, 2020

Dr Dennis Gross B3 Adaptive Superfoods

Börja det nya året med en riktig dunderkur som effektivt behandlar hud som utsatts för stress med superingredienser utöver det vanliga! Hudvårdsserien B3 Adaptive Superfoods har redan tagit den stressade världen med storm och lanseras nu på den svenska marknaden.
18 Feb, 2020

Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT

Den mest autentiska och sensuella kärlekshistorien. En varm rosendoft med flera nyanser och en överraskande, vanebildande doft av kokos och vanilj. En strålande diamant som fångar ljuset och lyfter fram flaskans alla facetter. För den spontana och naturliga kvinnan som vill ha en doft som kombinerar skira och pudriga noter som framhäver hennes utstrålning.
18 Feb, 2020

Frank Body

För fem år sedan på ett kafé hade fem vänner en drink och en idé: en ödmjuk kaffeskur. Deras uppgift var att göra naturlig hudvård kul. Så enkelt, så bra.
12 Feb, 2020

Dr Spiller

Dr Spiller är ett tyskt hudvårdsmärke som grundades 1960. Basen i produkterna är rent källvatten tillsammans med naturliga ingredienser. Dr Spiller utvecklar högeffektiva och innovativa produkter med det yttersta målet att stödja hudens naturliga funktioner, genom så kallad biomimetisk hudvård.
12 Feb, 2020

K-Beauty Secrets

K-Beauty Secrets är en komplett ansiktsmaskserie som består av innovativa formuleringar från Sydkorea. Formuleringarna är förpackade med naturliga, effektiva ingredienser, som behandlar huden försiktigt och ger synliga och goda resultat.
07 Feb, 2020

Depend Born to be Wild

I Born to Be Wild Collection, är beige allt annat än beige! Vi anammar den naturnära looken från savannen med jordnära toner som kamel, sand och khaki. Men det är accentfärger som gör hela skillnaden, mixa med knalliga färger för ett djärvt uttryck och gör dig redo för äventyr!
07 Feb, 2020

Glöd Sophie Elise

Glöd Sophie Elise erbjuder ett komplett sortiment av brun-utan-sol produkter och har vunnit "bäst i test" i norska VG på grund av dess unika formulering som gör det både enkelt att applicera och ger ett smidigt och naturligt resultat.
03 Feb, 2020

women'secret

Women'secret är specialister i den kvinnliga världen: ett varumärke skapat för och av kvinnor. Vi skapar spännande nya idéer för att göra livet enklare och roligare, vid tillfällen som väcker känslor. Women'secrets dofter förkroppsligar perfekt dessa värderingar av kvinnlighet, naturlighet och positivitet.
03 Feb, 2020

Bon Voy

Bon Voy Bag är en extremt rymlig, stilren och smart necessär. Med dess unika uttagbara och maskin-tvättbara insidan förlängs livslängden på en produkt som annars blir ofräsch väldigt snabbt. Bon Voy Bag är producerad i 100% veganska och slitstarka material.
03 Feb, 2020

By Falengreen

By Falengreen´s produkter innehåller inga skadliga tillsatser och lämnar en frisk hårbotten och glänsande hår. Tanken bakom de produkter som redan startade år 1999 och har sedan dess utvecklats och godkänts för att vara det mest hälsosamma val bland hårvårdsprodukter.
27 Jan, 2020

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter