Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Makeup Aquaria Palette Palette

1 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Vi är så fantastiskt glada över att kunna introducera Aquaria x NYX Professional Makeup Color Palette, en ögonskuggspalett i limited edition med pigmentfyllda färger för oändliga ögon- och ansiktslooker. Känd för sin omisskänneliga karisma, djärva makeup-looker och förkärlek till allt futuristiskt (tänk high fashion alien möter grungy robotängel!), omdefinierar Aquaria människors syn på skönhet. Och vi är SÅ redo för det.
Precis som stjärnan själv är denna allsidiga palett allt annat än basic och ger dig möjligheten att skapa ditt eget universum av färger och fantasifulla looker.

Även förpackningen skiftar färg i olika vinklar på grund av sin holografiska finish.

VEM ÄR AQUARIA?
Aquaria är en känd amerikansk drag queen från New York som slog igenom som vinnare av säsong 10 av ”RuPaul’s Drag Race”. Denna älskvärt inkluderande, konstärliga, ”woke” 22-åring steg snabbt upp som regerande kunglighet och yngsta vinnaren i programmets historia.  

VAD DET ÄR:
10 spektakulära nyanser av ögonskuggor i matta, metalliska och glittrande finisher.  Från djupa dystopiska toner till optimistiskt livliga och ljusa nyanser, representerar denna komplexa färgkombination framtidens Aquaria i all sin prakt.  Varje nyans är praktfull nog att användas för sig själv eller tonas ut med de andra för att skapa något extra vackert.  

VAD DEN GÖR:
Glider jämnt på dina ögonlook för att förhöja din look i fyllig, högpigmenterad färg.

VARFÖR VI ÄLSKAR DEN:
Det är det första samarbetet mellan Aquaria och ett makeup-brand någonsin så vi känner oss superspeciella som får vara en del av det.

ANVÄNDNING:
För definition, använd Pro Shading Brush för blending av de matta nyanserna eller applicera som bas för att framhäva de metalliska nyanserna. Applicera flera lager, eller så kan du använda de metalliska färgerna för sig själv med hjälp av Dual Fiber Detail Brush.

BÄST FÖR:
Nybörjare till professionell
Trendfokuserade skönhetsjunkies
Alla hudtoner

Köps ofta tillsammans

280:20
537:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019