Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Away We Glow Shadow Palette Hooked on Glow

Bli först med att betygsätta produkten
255:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
149:-Rek. pris 199:-
Ja, det kanske framstår som en klassisk sommarflirt, men detta nya oemotståndliga set är definitionen på äkta kärlek. Away We Glow ögonskuggspalett finns i två somriga färgkombinationer med 10 färger i vardera set.

Med sina krämigt mjuka nyanser i bronze och rosaguld blir de nödvändiga för ditt sommarjag att kicka igång den varma säsongen.

VAD DET ÄR
Tio superpigmenterade ögonskuggor som täcker hela spektret, från strålande rosaguld till varma och rostfärgade neutrala nyanser. Båda de spektulära sommarinspirerande färgkombinationerna (Love Beam - rosaguld och blommigt, och Hooked on Glow - varma gyllende- och kopparnyanser) innehåller en intensiv blandning av krämiga, mjuka texturer med trollbindande finish: från glimmer och pärlemor till metallic och matt.

VAD DEN GÖR:
De högpresterande nyanserna är lätta att blanda, glider lätt på ögonlocket och framhäver dina ögon i varma och somriga färger.

VARFÖR VI ÄLSKAR DEN:
Precis som en sexig sommarflirt låter bägge versionerna dig leka med massor av olika, oemotståndliga looks. Från naturlig till djärv och dramatiskt smokey - no strings attached!

ANVÄNDNING: Rätt sak på rätt plats! Grunda med vår Waterproof Eyeshadow Primer på ögonlocket. Applicera sedan en basfärg på hela ögonlocket med hjälp av vår Tapered All Over Shadow Brush. Använd sedan vår Buffing Brush för att tona ut mellannyanserna i ögonglobslinjen och de djupare nyanserna i ögats yttervrår, samt ögats nedre franskant.

BÄST TILL: Nybörjare till professionell Alla ögonfärger och ögonformer. Från dag till natt

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019