3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 10 betyg
3
0
2
4
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  ok

  Tycker att den är bättre än glow, bra färger, lätt att få på, lätt att se bra ut på hy men kan bli lite torr.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Fastnar i porer!

  Jag fick ett prov på kicks på denna foundation & den här typen av foundation är inte för mig & skulle inte heller rekommendera den till de som åxå har stora porer & pormaskar. Den fastnar i porerna så det såg ut som vita prickar på min näsa, haka & kinder. Var tvungen att ta bort det direkt för det såg så hemskt ut! Nu körde jag utan primer för jag vill ha en foundation som funkar utan. MEN, min kompis provade åxå denna & fick precis samma, såg lika hemskt ut på henne fast att hon hade Nyx primer åxå.. Så kan va bra att veta innan ni köper
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Swatches

  Här är några swatches jämfört med andra foundations, hoppas ni tycker att det hjälper ❤️
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Kanske inte min true match

  Tycker om den och är lätt att jobba med. Men jag valde lite fel ton. Tog Classic tan eftersom har lite bränna kvar efter sommarn. Dock verkar den ha en rosa underton vilket inte passar min hy. Trodde den skulle vara mer åt det gula hållet och mer gyllene. Men jag hade fel. Tråkigt dock så håller inte den 24h och ser bra ut.. Känns som man måste köra finish spray eller typ återfuktnings spray.
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Lite blandat

  Det jag gillar med den här är dess fantastiska färgutbud (för ovanlighetens skull är ljusaste nyansen för ljus för mig som annars knappt kan hitta någon som är ljus nog), mycket höga täckning, trots en otroligt lätt och nästan fluffig konsistens, samt mjuka matta finish.

  Tyvärr torkar den ut huden en del och är inte superhållbar. Den kontrollerar heller inte glans så väl som man skulle önska. Jag som har kombinerad/fet hy kan bli både torr och blank när jag använder den.

  Jag tycker den är bäst att blanda med en mindre matt foundation som kanske inte har lika hög täckning. Då får man det bästa av två världar: relativt hög täckning men mindre problem med torrhet.
  1 gillar
  • för 3 månader sedan
   Kan tillägga att jag älskar att blanda den här med Lumenes CC cream.
   Gilla

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Can't Stop Won't Stop Foundation Neutral tan

10 Betyg
199:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Lätt och pigmenterande AF! Vår nya Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation är precis lika badass som du. Den behagliga formulan finns tillgänglig i 45 smickrande nyanser som sitter där de ska. De krämiga nyanserna är lätta att applicera och ger en matt look. Vår lilla overachiever kontrollerar även blank hud, och gör så att den ser matt ut hela dagen. Men det kommer mer: Denna foundation täpper inte till porerna och passar till normal, oljig, kombinerad och känslig hud.

VAD DET ÄR:
En hållbar flytande foundation som gör så att din hud ser matt ut hela dagen. Välj mellan 45 noggrant avvägda, anpassade, nyanser.

VAD DEN GÖR:
Gör det möjligt att bygga på täckningsgraden med en sammetsmjuk och matt finish.

VARFÖR VI ÄLSKAR DEN:
För en foundation med så bra täckningsförmåga känns formulan otroligt lätt. Med andra ord så levererar den just allt det du behöver i en foundation.

ANVÄNDNING:
Preppa ditt ansikte med Can’t Stop Won’t Stop Matte Primer. Applicera och tona ut med hjälp av vår Total Control Drop Foundation Brush, Complete Control Blending Sponge eller dina fingrar.

BÄST TILL:
Alla hudtoner och -typer
De som är i farten
Kontrollerar blank hud

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020