Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 3 betyg
0
0
2
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  3.5 Rätt nice men inte som beskrivet

  Jag gillar det här pudret, mycket för hur ljus den är och matt vilket är vad jag vill ha, den är också len och känns bra men den är INTE full coverage alls utan rätt lätt och jag kan inte bygga på den alls. Jag kan heller inte få den att fixa upp sedan senare på dagen och den kan försvinna rätt lätt. Om mina ögon tåras så försvinner nära allt som tårarna rör så gråter du kommer det synas eller om man haft på sig glassögon och som sagt kan ja inte få den att täcka över igen
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Sammetslen finish

  Var nyfiken på skillnaden på denna och NYX PROFESSIONAL MAKEUP STAY MATTE NOT FLAT POWDER FOUNDATION,så har nu testat båda så mycket som möjligt.
  Gillar denna en myrgnutta bättre än "not flat", då den känns mjukare på hyn och du får en sammetslen finish. Det som drar ner på betyget är att det ej tillkommer en svamp med i pudret, vilket den faktiskt har plats för. Men det kan man i och för sig lägga i själv😏
  Gilla

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Can't Stop Won't Stop Powder Foundation Alabaster

3 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Face Primer
39:25Rek. pris 79:-
Beskrivning
Ingredienser
Låt din selfie imponera med vår nya Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Powder Foundation. Detta pro-level fasta puder ger dig en sammetslen & matt finish som håller.

Denna foundation finns tillgänglig i 24 noggrant justerade nyanser som ger dig hud en felfri look utan att bli kakig eller tung. Använd den för sig själv eller Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation.

VAD DET ÄR:
En behaglig, fast puderfoundation som inte klumpar sig.

VAD DEN GÖR:
Täckande samtidigt som den låter huden andas. Du kan bygga på med ytterligare produkt för ännu mer täckning. Ger en fantastisk matt finish. Den är superlätt att bygga upp tills du får exakt rätt täckning. Den är dessutom utomordentlig på att dölja skönhetsfel.

ANVÄNDNING:
Använd din favoritpensel eller sponge. Applicera direkt på ansiktet.

BÄST FÖR: Alla hudtoner och hudtyper
De som är i farten
Kontrollerar blank hud

Köps ofta tillsammans

378:-
617:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019