Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Cream & Foundation Deep

8 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Säg hej till de kindben du inte visste du hade! NYX PROFESSIONAL MAKEUP nya Cream Highlight & Contour Palette innehåller tre silkesmjuka nyanser som samverkar för att hjälpa dig highlighta, konturera och ljusa upp dina vackraste naturliga ansiktsdrag.
11ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2

Baserat på 8 betyg
3
2
3
0
0
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Bra för att vara en billig produkt!

  Jag tycker att den var väldigt blendable, iaf contour färgen, tycker highlight färgerna var sådär. Men eftersom jag alltid använder concealer som highlighter samt har en liquid highlighter så gjorde inte det mig något. Värt köp om man vill ha en billig och ändå ganska bra cream contour. Contour färgen var lite röd i tonen, men om man hade en kalltonad bronser över så var det inget som märktes.

  Jag köpte medium
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Duger i krig

  Inte den bästa produkt jag köpt. Svår att applicera, den ljusa fick jag applicera om och om igen för att den skulle täcka och tog slut rätt snabbt och den mörkare va mycket varmare i färgen än vad som framstod. Men den är svår att blenda in och de tar massor av jobb för att de ska se bra ut. Besviken när jag älskar Nyx annars! :/
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 månader sedan

  Sådär

  Upplever att det inte är spec mycket pigment i dessa, får jobba otroligt mycket för att det ska bli någon effekt, iaf med den mörka. Tycker också att de var svårapplicerade, liksom glider omkring mest. Jäääättefina färger dock och är du van vid kräm contour så tror jag att du har lättare att uppskatta denna!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 17 månader sedan

  Nja...

  Dåligt pigmenterad, jag behöver ta flera lager med den mörka för att få till någon färg som syns och då är jag RIKTIGT blek. Tog slut fort pga detta. Den ljusa färgen lägger sig som ett lager (tänk lite som leksakssmink man hade när man var liten) och är svår att blenda ihop med foundation.
  Anledning till 2 * och inte 1 är för att den mörka färgen är okej när man dragit på några lager.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019