Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Jumbo Eye Pencil Dark Brown

11 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Det behöver inte kännas ensamt att önska sig uppmärksamhet. Våra bästsäljare kör inte längre solonummer i denna limited edition- nu består kollektionen utav 27 nyanser. De krämiga pennorna kan användas som eyeliners eller skuggor. Eller som både om du föredrar det.

5g

 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1859-118-0001
NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Toppen!

  Man kan använda denna över hela ögonlocken som grund för mer färgrika skuggor så att de blir ännu mer framträdande. Fungerar även superbra i waterline för att få ögat att se större ut.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Försvinner direkt

  Den sitter väldigt dåligt, efter knappt en halvtimme börjar den försvinna och lägga sig i vecken. Sitter lika dåligt med en ögonprimer. Gillade annars färgen och att den får en lite metallisk ton, men den sitter alldeles för dåligt på mig.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  Fina färger men

  Hej kanske är jag inte tillräckligt smart. Jag har köpt tre färger älskar den särskilt milk. Men jag kan inte vrida fram mer när spetsen är slut, jag tog i så pennan gick sönder, nu kan jag ta en liten pensel men det var väl inte meningen hur gör man jag har samma problem med alla jag köpt
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 13 månader sedan

  Multipurpose milk

  Har färgerna milk, cucumber och Rocky green. Milk är jättebra för att göra cut-crease med, lägga bas på ansiktet för highlighter, ljusa upp läppstift eller varför inte använda den till att göra prickar i ansiktet till din halloween-bambi kostym?
  Intensifiera färgerna med milk, lägg bas för dina färger med respektive färg under ögonskuggan, har cucumber och rocky green som bas under mina gröna skuggor.
  Väldigt bra produkt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018