Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Lipstick Haze

29 Betyg
95:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Lipsticks har massor av pigment i den fylliga och matta formulan som håller länge. Läppstiftet är smidigt att applicera och sitter som det ska med en matt finish som inte ser torr ut.

5g

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 veckor sedan

  Fin färg

  Köpte färgen Whipped caviar och är supernöjd med färg och hållbarhet! Sitter som berget hela dan. Enda anledningen till att produkten inte får 5 stjärnor är att den känns lite ”tung” och kletig att applicera i mitt tycke. Annars super! Jättefin färg, dov rosa/brun med lila ton.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Sitter bra

  Köpte färgen Up the bass som är en väldigt fin, kall, grålila färg. Det är överraskande hållbart under dagen, men man kan behöva applicera ett nytt lager efter mat och dryck om man vill fortsätta ha full coverage. :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  ?

  Har ni någon läppenna till färgen whipped caviar och pale pink?
  gillar
  • ann-louise
   för 5 månader sedan
   Hej Åsa!
   Dessvärre saknas motsvarande färger i läppenna. Lite beroende på hur du hade tänkt använda din läppenna skulle kanske artikelnummer 1152-332-0025 från IsaDora vara ett bra alternativ att kombinera med båda dessa. Den är supereffektiv och ser till att läppstiftet håller länge och håller sig på plats. Hoppas att detta kan vara en liten hjälp för dig i alla fall. Hör gärna av dig igen om du undrar över någonting mer. Vi önskar dig en fortsatt fin dag och en god jul.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Fin men inte den bästa färgen!

  Läppstiftet har bra hållbarhet och är inte uttorkande på läpparna. Köpte färgen whipped caviar som jag trodde var en rosa färg med lite brunt i men när jag fick hem läppstiftet så var färgen lila! Inte knallila men ändå lila. Typ smutslila med lite rosa och brunt i. Det var inte den färgen jag föreställt mig men färgen är fin ändå!
  Rekommenderar starkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Snyggt läppstift!

  Bra, hållbart läppstift i snygga färger. Sitter bra!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Beror på vilken färg man köper

  Köpte en ljus (Hippi Chic) och en mörk (Goal Digger), den ljusa bara smetar ut sig och ser ut som tjocka strängar på läpparna, går ej att jämna ut och man ser igenom det. Efter bara någon timme har man en stor tjock sträng läppstift mitt på läpparna. Den mörka funkar bättre, men man måste vara noga med att jämna på mer med tiden. Man kan inte riktigt gnida läpparna mot varandra för då klumpas allt ihop.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018