6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 100 betyg
4
13
15
31
37
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Bästa ögonbrynspennan

  Detta är min absoluta favorit till ögonbrynen, sitter sjukt bra och är dessutom sjukt bra pris på!
  10 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Älskar!!

  Detta är lätt den bästa bryn produkten jag har haft, har haft den i flera år och köper alltid hem ett lager. Super lätt att få fina linjer och anpassa efter hur hårt/löst man trycker för den effekten man vill ha :D #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Absolut bästa ögonbrynspenna’

  Jätte fin färg i ash Brown och håller länge utan att brytas av eller kladda. Jätte bra penna!👌👌
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Helt OK!

  Jag har testat färgerna Taupe och Espresso och blev faktiskt lite chockad över dessa färger. Jag har använt färgen Taupe på andra ögonbrynsprodukter och har alltid tänkt mig denna som en kallare nyans än Espresso. Dock är det tvärtom med denna produkt. På min bild är Taupe den övre och Espresso den nedre.

  Konsistensen är mer åt det hårdare hållet, så man får vara lite försiktig för att spetsen inte ska gå sönder. Tycker även att den ibland har en tendens att lägga sig lite ojämnt i brynet, och bitvis kan det komma jättemycket produkt.

  Spetsen är bred, vilket gör det lättare att tona ut färgen på brynet. Det går även att göra en något tunnare linje till utkanten av brynet, eller om man vill definiera brynet ytterligare.

  Jag har använt mig av denna dagligen från att jag fick hem den och tycker att jag med lite träning lyckas få till hyfsat naturliga bryn väldigt fort, vilket gillas. Dock tar jag fortfarande fram min Anastacia-penna när jag vill ha mer framhävda bryn.

  Jag skulle verkligen rekommendera denna om man är ute efter en billig, prisvärd ögonbrynsprodukt. Den funkar absolut till en enkel vardagsmakeup.

  #Lykoinflutester #nyxprofessionalmakeup
  2 gillar
 • Lyko Kundtjänst
  för 1 månad sedan

  För naturliga bryn!

  Jag använder mig dagligen av pomade till mina bryn då ja föredrar lite skarpare linjer och mer täckning (eftersom jag knappt har några ögonbryn alls så vill man ju överkompensera lite, heh)

  Med denna fick jag faktiskt ett väldigt bra och naturligt resultat som jag blev nöjd med. Lite mindre täckning, men perfekt färg och en naturligare look. Dock svårt att få färgen att fästa vid områden där det inte är några strån (som sagt, I got zero brows).

  Nog spetsig penna för att måla enskilda strån. Jag var dock ovan med en sån här typ av penna då jag bröt av den det första jag gjorde när jag försökte måla. Är som sagt van vid pomade och pensel, och jag antar att jag målar för aggressivt 🤷🏼‍♀️.
  Färgen taupe passar mig perfekt då jag har blekt hår med mörkblond utväxt. Jag föredrar lite mörkare bryn för tydligare drag.

  Jag diggar denna supermycket och har börjar använda denna till vardags! Rekommenderar.

  #LykoInflutester #NyxProfessionalMakeup
  5 gillar
 • för 1 månad sedan

  Stabil penna

  Mina ögon har verkligen öppnats för ögonbrynspennor på sistone, är kanske sen till racet men har hållit mig till pomades hittills, och den här pennan uppfyllde dem kraven som jag tycker är ett måste. Den var spetsig, så man lätt kan dra raka och tunna sträck där dem behövs, och den var tillräckligt hård (men inte torr) så att man ordentligt kan måla med den. Så absolut en stabil penna för att måla sina ögonbryn med, inte den bästa jag lekt med; men för sitt pris bra!

  #Lykoinflutester #Nyxprofessionalmakeup
  Gilla

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Micro Brow Pencil Ash Brown

100 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Bygg upp fylliga och vackra bryn med vår tunna Micro Brow Pencil. Så precis att den täcker även de tunnaste hårstråna med färg för en finish som ser naturlig ut.

- En mekanisk mikro-brynpenna som formar, definierar och fyller ut även fina hårstrån för en naturlig look.

1g

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1859-162-0004

Köps ofta tillsammans

248:20
437:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019