Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 9 betyg
0
3
0
4
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Toppen

  Skulle kunnat vara drygare men är så bra till att täcka blemmor och mörka ringar under ögonen!
  3 gillar
 • för 12 månader sedan

  Nöjd

  Jag köpte den för att jag hade sett en color correction video på youtube där de använder den. I början var det att jag använde 3-4 av färgerna men nu använder jag bara den beiga så hade varit bättre om jag bara köpt den. Det är väl om man har riktigt stora missfärgningar som den är nödvändig annars gör den inte så mycket nytta.

  Dock är den väldigt skön att applicera och känns krämig. Använder en appliceringsborste som jag blöter ner först. Upplever inte att den känns torr som några andra har kommenterat så kan vara därför. Den täcker väldigt bra men kan synas igenom om man inte har foundation över som täcker bra. #tävling
  1 gillar
 • för 21 månader sedan

  Mycket nöjd!

  Otroligt krämig, lätt att blenda och bra toner. Tidigare använt make up stores och denna var helt klart i klass men mkt bättre pris! Supernöjd.
  1 gillar
 • för 25 månader sedan

  sådär

  är väldigt svår att jobba med då konsistensen är allt ifrån att vara krämig... känslan blir mer att man blir torr
  Gilla
 • för 25 månader sedan

  Bra!

  Jag hade inga förväntningar på produkten men är väldigt nöjd! Till en början tyckte jag den var lite svårjobbad men nu märker jag inte av det alls. Jag kommer köpa den igen.
  Gilla
 • för 30 månader sedan

  Nja

  Alldeles för thick konsistens i hela paletten som gör att färgerna är svåra att arbeta med. Framhäver torra områden och håller inte under dagen om man har fet hy som jag. Rekommenderar istället Nyx HD photogenic concealer, dom är lättare att blenda och ger en betydligt naturligare finish!
  Gilla

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
3C Conceal Correct Contour Palette Light

9 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgmatcha din hud mer våra perfektionerande och korrigerande paletter för att täcka, korrigera och konturera. Med 6 nyanser att välja bland i varje set kan du täcka problematiska fläckar, jämna ut små skönhetsfel och framhäva dina bästa drag på ett ögonblick. Använd färgerna var för sig eller kombinera dem för att skapa din idealiska hudton.

6 x 1,5g

Köps ofta tillsammans

298:-
337:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019