16 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 11 betyg
0
4
0
6
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Off topic

  Fina pigmenterade färger, blev dock en liten besvikelse när glitterskuggorna inte var så glittriga. Fina udda skuggor som ger en semesterkänsla. Har länge letat efter bra orange-aktiga färger.
  Fina och mjuka färger sitter bra på huden och de många olika färgerna ger en stor bredd till olika looks!
  #Lykoinflutester #nyxprofessionalmakeup

  + 1

  4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Lyko Kundtjänst
  för 1 månad sedan

  Svåra färger

  Som väldigt oerfaren med ögonskuggor så är dessa färger lite svårt för mig att få till bra, eller våga använda för den delen. Ganska dåligt pigmenterade, glitterskuggorna var nästan obefintliga.

  När jag har lagt en sminkning med denna palett har jag nästan bara tagit en färg för att sen kompensera med färger från andra paletter.
  Men jag är väldigt new to the game när det kommer till ögonskuggor som inte är nude.

  Hållbarheten är ändå helt okej. Men som sagt, lite för vågade färger för min del och för dåligt pigmenterade.

  #LykoInflutester #NyxProfessionalMakeup
  7 gillar
 • för 1 månad sedan

  Inte för mig

  Jag är inte särskilt imponerad utav denna palett.
  Det är en del svåra färger för mig som sällan använder så mycket smink och speciellt ögonskugga.
  Färgerna håller helt okej under dagen men de är inte särskilt pigmenterande. Om man vill att de ska synas så är verkligen en ögonprimer ett måste.
  Jag blev superglad när jag öppnade paletten och såg de superfina glittriga färgerna, men det är tyvärr här som den här produkten tappar de flera stjärnorna hos mig.
  De glittriga färgerna är inte det minsta glittriga på ögonlocket och det spelar ingen roll hur mycket primer eller produkt man använder, de kommer helt enkelt inte fram. De var ju de finaste i paletten.
  Om jag hade betalat 249:- hade jag förväntat mig en mer hållbar produkt med mer pigment. Man får verkligen bygga upp färgerna för att de ska synas.
  #Lykoinflutester
  #nyxprofessionalmakeup
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Sådär..

  Jag tycker att majoriteten av färgerna är väldigt dåligt pigmenterade. Jag har knappt kunnat applicera dessa med borste, utan har fått använda mig av fingrarna för att någon färg ska fastna på locket. Den guldigt glittriga skuggan gick knappt att få glittrig ens med fingret, även med ögonskuggsprimer under. Den enda färg jag lyckats få fin på locket är den andra skuggan på nedersta raden.
  Vissa skuggor gick dock att bygga upp, men inte alla (t.ex den glittriga, helt värdelös tyvärr).

  Jag hade inte rekommenderat denna palett om man inte är ute efter icke-pigmenterade skuggor som man vill bygga upp. Tänkte du köpa den för den glittrigt, guldiga skuggan så får du söka dig till en annan palett.

  #Lykoinflutester #nyxprofessionalmakeup
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Pigmenterade

  Kanske är för att jag bara använder billigare ögonskuggor, men dessa är nog de mest pigmenterade ögonskuggorna jag använt. Så pigmenterade att jag är lite rädd för att använda dem, för är rädd att det ska bli för mycket (eftersom jag inte är van med sådana pigment) men de är lätta att blanda ut. Vissa skuggor har lite fallout, men inte jättemycket, och den guldfärgade och gröna (de glittriga) är rätt svåra att få riktigt med färg av, var tvungen att ta settingspray på penseln och nästan gnugga i skuggorna, men nog går det att få färg. Alla andra har som sagt bra med pigment.
  De håller väldigt bra och fint. På bilden har jag haft på mig sminket i 8 h och även tagit en 2-timmars tupplur (hehe)
  Det är tyvärr väldigt svårt att fånga det fina glittret och skimret på foto, men den gröna och guld är glitter, och den orangea och lila är mer skimmer eller metallic, skulle jag nog säga.
  Ingenting jag använder varje dag, men bra ögonskuggor!
  #Lykoinflutester #NyxProfessionalmMakeup
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Sommarkänsla!

  Fin palett med härlig blandning av nyanser. På sommaren är jag ofta väldigt solbränd eftersom jag har så mörka drag och lätt blir brun. Men pigmenten i denna palett är super och syns bra även på solbränd hud. Den blir inte klumpig eller kakig på ögonlocken, och jag gillar att den också är lätt att tvätta av. Det enda negativa är att de glittriga nyanserna är lite tunna, och skulle kunnat vara ännu mer glittriga!

  #Nyxprofessionalmakeup #lykoinflutester
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  WOW för pigmentet!

  Jag älskar att ha sandfärgade ögonskuggor just nu, speciellt när sommaren är påväg. Konsistensen är underbar! Dock lite knastrig konstisens på de med glitter i. Och pigmentet, wow! På alla (förutom den ljusaste längst upp till vänster) så är pigmentet fantastiskt! Perfekt för sommaren. Färgerna höll bra och enkla att arbeta in och applicera. Gillar också färgkombinationerna, funkar super tillsammans. Ett plus är också att förpackningen är färgglad och har inte så mycket plast! Rekommenderar starkt. Tänk som sagt på att pigmentet är så starkt så behövs inte så mycket färg. Minuset är glitter och den ljusa, önskvärt är mindre knaster och mer pigment på den ljusa.
  #Lykoinflutester #Nyxprofessionalmakeup
  2 gillar

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Off Tropic Shadow Palette Hasta La Vista

11 Betyg
249:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
149:-Rek. pris 199:-
Blicka mot horisonten med vårt helt nya Off Tropic Shadow Palette. Välj mellan två superpigmenterade och färgrika paletter - Hasta La Vista och Shifting Sand - som är inspirerade av värmen och sanden från en paradisö.

Var och en av de eklektiska paletterna innehåller 10 extravagant metalliska, matta- och sammetsnyanser. Alla lika lätta att tona ut. Bege dig Off Tropic genom att lägga till en kul färg till din vardagsmakeup, eller bygg upp och bygg på till en djärv, fulländad look.

VAD DET ÄR:
En palett med 10 nyanser som ger dig en seriöst tropisk känsla - tillgänglig i 2 pigmenterade färgkombinationer.

VAD DEN GÖR:
En kollektion med eklektiskt metalliska matta och sammetsnyanser.

VARFÖR VI ÄLSKAR DEN:
Var och en av de färgrika paletterna erbjuder alla regnbågens färger i ett enda handtag.

ANVÄNDNING: Applicera din favoritfärg för sig själv eller bygg upp din look i flera lager. Tona ut övergångsfärgerna för en mjuk övergång.

BÄST FÖR:
Proffsnivå
Alla hudtyper
Ansikte och kropp.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019