12 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 8 betyg
0
1
0
3
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Precision brow pencil

  Älskar denna brynpenna, jättefina färger och jättebra konsistens. Man kommer långt på väldigt lite produkt, den är mjuk medan den inte smetar på för mycket. Lätt att fylla i brynet och göra en form, man behöver endast vrida på pennan då ena sidan är bredare.
  Rekommenderar starkt då den är så enkel att använda och man får sånt fint resultat!
  #Lykoinflutester #nyxprofessionalmakeup

  + 1

  4 gillar
 • för 4 månader sedan

  Det här är ögonbrynspennan jag letat efter!

  Vilken penna!
  Den är dryg, väldigt lite produkt behövs för ett naturligt resultat, den ger en superfin färg på brynet och ser naturlig ut.
  Den är liksom lite vinklad så man kommer åt lätt och kan forma brynen superlätt. Resultatet är fantastiskt.
  Borsten jämnar ut färgen superfint.
  Jag använder både färgen Taupe och Expresso för att bygga upp det resultatet jag är ute efter till fest. Till vardags använder jag endast Taupe.
  Jag är supernöjd och kommer verkligen fortsätta använda och köpa denna produkten. 129:- värd varenda krona!
  Den får alla stjärnor utav mig.
  #Lykoinflutester
  #nyxprofessionalmakeup
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Positivt överraskad

  Blev lite nervös när jag skulle recensera en ögonbrynspenna, för jag har aldrig använt en penna till brynen, bara skuggor. I början hade jag riktigt svårt för den, tyckte att det blev för hårt och för mörkt, men kanske tredje gången jag använde den började jag verkligen gilla den. Tippen är platt och gör det enkelt att måla tunna streck, och spoolien hjälpte mycket när man råkade fylla i lite för hårt och det blev för mörkt. På något sätt har nu denna penna blivit det jag alltid använder, vilket jag verkligen inte trodde!
  #Lykoinflutester #NyxProfessionalMakeup
  3 gillar
 • för 4 månader sedan

  Positivt överraskad

  Jag tycker i vanliga fall inte om ögonbrynspennor. Det brukar kännas som att all färg hamnar på samma ställe i en klump. Men jag blev positivt överraskad! Den här är lätt att använda och känns mer mjuk och lätt i konsistensen än en vanlig penna. Jag tycker den ger fylligare bryn direkt, och är perfekt till mig som redan har ganska mycket naturlig volym i mina bryn. Jag kombinerar nyanserna Espresso och Taupe för att få en mix och fade som jag gillar.

  #nyxprofessionalmakeup #lykoinflutester
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Enkel att använda och bra konsistens

  Jag har väldig varmt blont hår och använda därför denna ögonbrynspenna i färgen Taupe och det funkade perfekt för mig. Fick även den i färgen Espresso men för min hårfärg var den lite för mörk. Jag tycker om att fylla i mina bryn väldigt naturligt, dvs jag målar inte dem jättemycket utan fyller främst i för att ge dem lite mer färg och form. Produkten gled på bra och stannade på bra också, den lilla ögonbrynsborsten på ena änden upplevde jag också väldigt bra och kunde snyggt blanda ut produkten på ögonbrynet.

  En prisvärd ögonbrynspenna som gör jobbet, gillar man dock att fylla i sina ögonbryn lite mer markant kanske denna inte är för dig.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  En okej ögonbrynspenna

  Vid första intrycket upplever jag att pigmenten är bra när jag testar den på ovansidan handflatan. Däremot upplever jag inte samma när jag testar den på ögonbrynen. Tycker att stiftet är lite för brett för min smak, jag gillar ännu mer precision när jag målar mina bryn. Jag har nästintill svarta ögonbryn och här har jag färgen Espresso. Det höll hyfsat bra igenom dagen, men hade önskat bättre pigment och applicering. Däremot är den bra i syftet av att man bara vill fylla i lite lätt. #LykoInflutester #nyxprofessionalmakeup
  Gilla

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Precision Brow Pencil Blonde

8 Betyg
103:20Ord. pris 129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Kasta helt det skulpterade utseendet med vår helt nya Precision Browne Pencil. Finns i åtta naturliga nyanser, har den här dubbla pennan en platt spets för att beskriva dina bågar och fylla i dem med detaljerade hårhåriga slag. Den andra sidan har en flexibel spoolie-borste för att få dina ögonbryn på plats.
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1859-363-0001

Köps ofta tillsammans

172:20
1731:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019