1 användarbild
1 look

Looks

NYX Cosmetics For Sabrina

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 4 betyg
0
0
0
0
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Bästa skuggorna någonsin!

  Jag har alltid köpt mig paletter där jag bara använder mig av ett par färger & inte alla, då det ofta framkommer pasteller och ljusa nyanser som jag inte tycker passar min hudtyp. Den här ger en mörka färger och neoner och det är verkligen min grej! Håller hela dagen och det smular inte heller under ögonen. Enklast att applicera är att trycka skuggan med fingerspetsarna på ögonlocken och skugga ut de med finger också.
  5 gillar
 • för 2 månader sedan

  Är kär

  Absolut älskar den här paletten så bra håller bra sen älskar ja serien sabrina så detta passade utmärkt #tävling
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Pris

  Varför säljer ni den för 215 kr mer än originalpriset...?
  (Som är ca 334 sek)
  7 gillar
  • för 1 månad sedan
   Den säljs för 35 USD på Nyx hemsida vilket är ca 339kr. Sen får du ju tänka på att 25% läggs på på priset (moms) och då landar paletten på 423kr, sen tar Postnord en hanteringsavgift på ca 125kr och då landar priset på 548kr :) Så Lyko gör helt rätt.
   4 gillar

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Netflix Chilling Adventures of Sabrina Spellbook Palette

4 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Med Chilling Adventures of Sabrina Spellbook-paletten kan du få allt. Väljer du att färdas med natten och frammana dina modigaste, djärva looker eller vill du sprida värme i ljusets strålar? Det är ditt val. Häxor gonna häx. Denna förtrollande kollektion innehåller 30 pigmenterade ögonskuggor med matta, metalliska och skimrande finisher, två förförande rouger och en bländande highlighter. Din spellbook kommer att hjälpa dig att skapa olika förtrollande looker - precis som Sabrina. Är du helt ny i magins förtrollande värld? Var inte orolig, din spellbook innehåller lite tips på hur du kan trolla fram en äventyrligt övernaturlig look. Med kraften från NYX Professional Makeup kan du omfamna alla sidor av dig själv, precis som din favorithäxa. Vilken häxa är du idag? 

Användning:
Ögonskugga - Som dessa krämiga skuggor tonas ut alltså - helt sjukt! Skapa dina egna trollformler från grunden och applicera ögonskuggorna direkt på ögonlocket eller med en pro-borste. Bygg på med flera lager av flera färger för en mer dramatisk effekt. 
Rouge - Applicera rougen över kindens äpple med en pro-borste och avsluta med den bländande highlightern. Eftersom det finns två rouger kan det kännas knepigt att välja - men denna gången behöver du inte det.
Highlighter - Applicera den skimrande highlightern på de punkter i ansiktet du vill framhäva. Särskilt på kindben, nästipp och ovanför överläppen (amorbågen). Så vare sig om du känner dig snäll eller stygg - denna highlighter framhäver mer än bara din makeup-look!
 • Kategori:Ansikte
 • Artikelnummer:
  1859-525-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter