Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Sweet Cheeks Blush Creamy Powder Blush Matte Day Dream

Bli först med att betygsätta produkten
119:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Smycka dina kinder i perfekt rodnad med Sweet Cheeks Creamy Powder Blush Matte, vår nya mjuka rouge-formula som ger vackert pigmenterad resultat med en matt finish.

Varje silkeslen puder-rouge är lätt att tona ut och finns tillgänglig i både traditionella nyanser (rosa, korall, bärfärger) till mer konstnärliga toner (lila och gul).

VAD DET ÄR: Puder-rouge i 12 fylligt pigmenterade nyanser i mjuk, krämig textur som ger en matt finish.
VAD DEN GÖR: De fina mikropigmenten är mjuka och lätta att tona ut och gör det lätt att skapa en naturlig-till-dramatisk look.
VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Vi har jobbat på att utveckla den perfekta puder-rougen läääääänge och nu är den äntligen här! (Och det var det värt!)

UPPNÅ LOOKEN: Drunk blush: Applicera en jämn mängd pigment direkt på kindernas mitt och över näsryggen för att skapa en utspridd rodnad. Fullända din look genom att applicera det som finns kvar på borsten på nästippen.

Draping: Applicera en generös mängd på kinderna och tona ut upp mot tinningarna i en C-formad rörelse. Intensifiera appliceringen nära hårlinjen och på kindbenen. Diskret sculpting: Välj en nyans som ligger närmst din naturliga underton. Tona ut i cirkelrörelser mot mitten av kinderna (minst mängd produkt bör finnas på kindens mitt). Applicera lite puder-rouge på tinningarna och hakan för att balansera din naturliga hudton och framhäva dina ansiktsdrag.

BÄST FÖR: Nybörjare till professionell Alla hudtoner Allt från vardag till avantgarde "
  • Kategori:Rouge
  • Artikelnummer:
    1859-480-0012

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019